UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В разделе "Благоустрій житла " в закрепах есть гугл-док. Там, во вкладке "услуги" посмотрите еще
-
Як раз чотири тижні, два дні тому отримали, подавались 16 лютого.
-
Якщо хтось шукає підробіток - є застосунок Nextdoor, то соціальна мережа сусідів - там можна написати привітальне повідомлення, вказавши, що шукаєте підробіток, вказавши що вмієте. Вже бачив там українців, яким пропонували якийсь підробіток у відповідь на їхні повідомлення. Удачі.
-
Ребята я слышала что при аренде заключается договор долгосрочный. так вот жизнь штука сложная., может я через время решу уехать в другой город и так далее. Разрывать этот договор как ? без болезненно? а то один блогер сказал что штрафы могут быть. уточните этот момент пожалуйста
-
Подключили интернет OXIO, без прихода мастера. Роутер пришёл на почту, через их приложение всё подключили по инструкции, интернет заработал, на всё про всё 5мин. Даунтаун, тариф 100мб за 57cad. Неделю пользуемся - полёт нормальный) Если кому надо - могу кинуть рефералку на 1й бесплатный месяц 👌
-
Ахахах
-
Подключили интернет OXIO, без прихода мастера. Роутер пришёл на почту, через их приложение всё подключили по инструкции, интернет заработал, на всё про всё 5мин. Даунтаун, тариф 100мб за 57cad. Неделю пользуемся - полёт нормальный) Если кому надо - могу кинуть рефералку на 1й бесплатный месяц 👌
-
Доброго дня, планую відвідати Банф, підкажіть будь ласка чи потрібно завчасно десь реєструватись чи за щось платити?
-
Доброго дня , шукаємо пару щоб разом арендувати житло будинок на перший час
-
Но потом взяла телефон какая то другая девушка и говорила только на Английском
-
Это какой то трешак , просто ноль реакции на любые контакты
-
Ну може просто я більш гнучка. Немає в клітинку-візьму в лінійку. Деякі товари дорожче ніж в Україні/Європі -ну наприклад косметика європейського ринку, але я не знаю чи є сенс везти шампуні, чи знайти заміну. Перехідники було важко знайти, замовляли на амазоні. А так не знаю, нібито все є
-
чаще практикуют сдачу в субаренду, вы просто находите "себе замену" и лендлорд перезаключать договор
-
Доброго дня! Потрібна допомога перекладача з англійської на українську. Дитині, 4рочки, потрібне лікування зубів під наркозом. Будь ласка, відгукніться, хто може допомогти. Будемо дуже вдячні.