UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет, не сочтите за спам,кто ищет подработку - пишите
-
Всім привіт,підкажіть будь ласка ,як відправити речі з Англії до Канади?
-
проституция?
-
Доброго дня/вечора/ночі/ранку! Може хтось допомогти порадами по міграції до Канади? Є багато питань, не маю на них відповідей
-
где купит путевые пельмени, не конского размера, как равиоли маленькие?
-
нам не дали, и отморозились продать
-
Поштою
-
Всім привіт. Мене попросили розмістити оголошення про роботу. Мені не пишіть. Потрібні люди на роботу. Відкриваються багато вакансій. www.caamcaaj.com/ Прибирання, салон краси, масаж та багато іншого. Дивіться на сайті. +1 587-566-7707 Rosellin . Дзвоніть, пишіть. Калгарі.
-
Looking for WELDERS with a good work experience and decent English level! Location: Calgary, AB!!! Good terms! Benifits. Serge Call (403) 473-6933 (Monday - Friday: 08:00 - 16:00
-
Ну там же и написано-телефонуйте по номеру і вони пофіксять. Зазвичай таке у дітей
-
Здравствуйте, это в Калгари?
-
Доброго дня, ми з сім’єю тільки прибули до Калгарі. І нам потрібна допомога в адаптації резюме та лінкедіна під канадські вимоги. Чи можете порекомендувати когось, хто б допоміг з цим питанням.
-
в інтернеті є багато зразків. можна вписати вашу професію чи в якій сфері хочете працювати і шукайте зразки) навіть в закріпленному повідомленні пдф файл і порадник, як написати резюме
-
Пишіть, може відповім, якщо зможу
-
10,99$
-
Треба
-
CO-OP
-
А в них хіба не треба бути мінімум 3 місяці їх клієнтом,для того,щоб взяти тел в кредит?
-
В перші дні мого перебування в Калгарі, я зрозумів з ким справи потрібно вести дуже обережно, від оренди приміщень до автошкіл...чогось так у мене склалось, що одна національність проявила себе повністю не етичною...
-
Сало
20 Jan 2023, 19:11
70692/371989
9 minutes ago