UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сервус не повноцінний банк. Пошукайте краще пропозиції "великої п'ятірки"
-
Поняла, спасибо за отзыв! Я пока покупаю бутылированную, но тоже думаю может купить фильтр
-
Из-под крана, но зря. Решаем вопрос с очисткой домашней воды…
-
Простые и неплохие
-
Есть сайт или профиль в фб?
-
Halyna Miller
-
Головне не купуйте cool - не працює взагалі( Ультразвукові найліпші але осад на поверхнях буде.
-
У меня так и было, все даты были указаны чётко Нюанс был в том, что в конце не март 2023 нужно указывать, а нажимать на галочку ongoing. В этом прикол
-
краще за все буде через бинанс, якщо є така змога
-
Добрий день. Ми с дівчиною нещодовно приїхали до Калгарі, і дізнались що дівчина вагітна. Хотів би дізнатись, як тут проходить процедура підготовки до народження дитини( мається на увазі по стороні лікаря, аналізів). Бо ми дізнались що призначається лікар з 12-го тижня, а до цього навіть аналізи не сдасиш. Дякую
-
Продам 75 долларів на фрідом за 50. Якщо цікавить пишіть в приват.
-
Вітаю. Друзі, той, хто зняв квартиру в даунтауні, у ваших домах є вільні квартири?
-
Всем привет, спрашивал как-то тут контакты миграционных консультантов / адвокатов, потерял запись можете подсказать толковых в Калгари и не только, пжлст
-
Друзі, хтось подавав на компенсацію житла у кого вже є CRA account? Tax returns робив через бухгалтера і там же вона подавала GST/HST, але у кабінеті CRA пище, що я не маю на це право. Я так розумію, мені потрібно самому заповнити форму GST/HST де я вкажу данні за 2021 рік, чи я можу у ручному режимі одразу подавати на Housing Benefit?
-
Купила простенький cool и эффект есть. На ночь включаю в спальне и заметно меньше сушит нос и глаза. На первое время отличный вариант учитывая цену.
-
Як відбувається прийом у стоматолога ? Як розумію, потрібно мати хелз карту. Як знати до якого стоматолога можна звернутися ?
-
Приветствую. Прилетаю в Калгари. Нужна комната или студия с 1 апреля. Если есть у кого то инфа по аренде, буду благодарен.
-
www.hollyburn. com/find-an-apartment/?city=Calgary&studio=false&one_br=false&two_br=false&three_br=false&min_price=500&max_price=4000
-
дорослі батьки та бінанс це трохи накладно 😁 але так, думав про це, дякую за відповідь
-
millerlawfirm.ca/contact/
20 Jan 2023, 19:11
71085/373485
about a minute ago