UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вы слиииишком ного обвели
-
Я об этом и написала, что в центре ,где небескребы и больница ,там лучше не надо.
-
Все что от высшей школы вестерн на запад и юг очень хорошие районы.
-
Центр растежимое понятие
-
Просто вони дуже перебірливі, напевно 🙈
-
Це не з російської. Це наші намалювали ,ті що давно живуть. Вони мені ще весною скинули
-
Ви туди внесли дуже класні райони,весь цей напрямок я знаю,так як там живу. Центр-де хмарочоси і біля клініки Чуміра не слід поселятися, а все що дальше на захід- прекрасне місце і дуже дорогі квартири і будинки,до речі
-
Та обидві є. Він вам гроші то дасть, але не відконвертує одразу ЮСД у КАД, а положе між ними ще й євро. Це останнє питання, перед підтвердженням операції на видачу. Чи хочете провести операцію через Євро. Якщо не уважно прочитати і погодитись то втратите ще трохи на додатковій конвертації.
-
Краще CAD Бо банкомат конвертує по більш вигідному курсу. Ані євро, ані долар тут не ходить, тож прийдеться міняти і знову втрачати на курсі + комісія обмінки. Але якщо USD прям треба, то є банкомати які його дають. І ще, якщо у вас гроші в ЮСД, і ви знімаєте КАД, банкомат у вас запитає чи хочете ви провести операцію через євро. Я хз нашо вони у них так, але треба об‘язково відмовитись.
-
А знімали USD і EUR чи зразу CAD?