UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ok 👌 thanks for help
-
Ясно, спасибо
-
Ага
-
вам через р2р кинут просто етрансфер, это не будет как вывод с крипты, да и сумма смешная для Канады
-
Сервус это servus credit union???
-
Честно не знаю
-
Вітаю! А що хоч приблизно там по з/п обіцяють? Може ви в курсі..?
-
В ТД обслуживание только на 1 год. В остальных на 2. Оплата счета в месяц от 16 долларов и выше
-
Выберите 2 банка для себя и откройте где приятнее. Сервус 250$ на счет моментально. Сибс 400 баксов при условиях и выплата через 7-8 месяцев. Тд 400 баксов на амазон при вып. условиях. За Бмо и остальные не знаю
-
Дякую, а то тиждень пошуків, і вже трохи лячно стає
-
Всім привіт, прилітаю в Калгарі 21.03., мені 25 років. Шукаю людей з ким би можна було орендувати житло, або ж кімнату на підселення, в тому числі з квітня місяця. Буду вдячний будь-якій інформації.
-
нужно попробовать. спасибо
-
Я знаю трьох людей, одна знайшла роботу протягом тижня після перебування в Калгарі онлайн / одна протягом 6 місяців / одна ще до того, як вона прибула на курорт у горах
-
Доброго дня. Кто может помочь с моей ситуацией? Мне нужно позвонить на горячую линию IRCC касаемо заявки моей жены. Но проблема в том, что я очень плохо говорю по Английски и наврятли смогу провести этот диалог продуктивно. Есть ли человек который хорошо говорит по Английски и может уделить 10-20мин? Можно встретится в любом удобном для вас месте. Выпьем кофе и позвоним на горячую линию. Спасибо 🙏
-
я выводил usdt через п2п на канадскую карту через етрансфер и тебе просто приходит перевод от канадца
-
Трохи дивне питання: Хто за скільки знайшов першу роботу?
-
вы пробовали так? прост я не нашел там fiat cad
-
Це ж треба : все життя нічого з нервами не турбувало -приїхала в Канаду і на тобі 🙈
-
..для мене пройшов рік, а я все ще не знайшла роботу, тому що я претендую на роботу, яка "для канадців" ..тому я волонтер :)
-
Три місяці...)) 🤦
20 Jan 2023, 19:11
71144/373101
2 minutes ago