UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В кожного по своєму) залежить від того, що саме потрібно)
-
Податки сплачені в України можна повернути, якщо був дохід від ФОП заповнити фому Т2209. Я буду давати презентацію по податках в Канаді 14 січня, цю тему теж булу пояснювать та відповідать на ваші питання.
-
Група Українці в Калгарі була в фейсбуці вже в 2014 році)
-
Привіт, лечу в Калгарі першого лютого, думаю супер буде якщо знайду когось хто шукає спільну аренду +++++ Дякую
-
Розумію) Нз Я щось теж не розумію, бо теж читав що у нас з Канадою є домовленість про подвійне оподаткування
-
Це я жартую, за відповідь дякую.
-
Будь ласка, можете дати посилання?
-
Щось мені не дуже подобається така відповідь😂 А як же, українці не оподатковуються подвійним податком?) Десь таке зустрічав
-
Якраз про це читаю, упс. Лінк не можна Find a Panel Physician (cic.gc.ca) пошукайте пошуком
-
В іншому чаті маю наступну відповідь на таке ж питання: Декларуєте в кінці фіскального року як селф емплойд і платите податки по своєму брекету як інкам ака подвійне оподаткування якщо у вас відкритий фоп. тому фоп закриваємо, платимо тільки канадський податок і Українська податкова задоволена бо канадський податок в 8 разів вищий Правда, мені цікаво чи можна якось вирішити питання, якщо я вже заплатив укр податки
-
Не побачив , вибачаюсь )
-
Дякую за відповідь
-
Знімаю готівку раз на тиждень і розраховуюсь карткою за покупки. Про податкове резидентство ще не уточняла настільки, щоб сказати щось точно, але вже треба.
-
Доброго дня) не можу знайти (впевнена , що ця інфармація вже була тут) схвалений список клінік для медогляду. Будь ласка, допоможіть ❤️
-
Здається кімната на довгий строк для однієї людини чи пари ,район SE Калгарі .Гарні умови для проживання та хороші господарі Канадці. Всі питання за телефоном 4038082663 Anne
-
Речь о валютной карте
-
Речь о валютной карте, будьте внимательны
-
теж цікавить, маю мінімальний дохід, але цікавить подальша доля фопа. кажуть закривати необов'язково, можна подавати нульові декларації, якщо на рахунок фоп нічого не "залітає", і платити єсв при великому бажанні. на просторах інету тільки знайшла, інфо, що подвійний податок платити українець не буде, якщо немає подвійного громадянства (що є незаконно) але хочеться почути думку тих, то вже стикнувся та можливо консультувався у спеціалістів
-
Я вже писала не раз, знайшла роботу в якомусь з тутешніх чатів, хлопець який там працює, повідомив що є вакансії, і через нього і ще одну дівчину звідти ж нас взяли 7 українців на один склад
-
Так. Треба поспілкуватися з людьми, яким ви даєте то резюме. Я не профі, але мені здається це найдієвіше. Бо на індід я на 10 поданих вакансій отримую 1-2 негативних відповіді. І все) Це на некваліфіковану роботу
20 Jan 2023, 19:11
7151/372412
31 minutes ago