UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Будь ласка, можете дати посилання?
-
В іншому чаті маю наступну відповідь на таке ж питання: Декларуєте в кінці фіскального року як селф емплойд і платите податки по своєму брекету як інкам ака подвійне оподаткування якщо у вас відкритий фоп. тому фоп закриваємо, платимо тільки канадський податок і Українська податкова задоволена бо канадський податок в 8 разів вищий Правда, мені цікаво чи можна якось вирішити питання, якщо я вже заплатив укр податки
-
Не побачив , вибачаюсь )
-
Доброго дня) не можу знайти (впевнена , що ця інфармація вже була тут) схвалений список клінік для медогляду. Будь ласка, допоможіть ❤️
-
Речь о валютной карте
-
Речь о валютной карте, будьте внимательны
-
теж цікавить, маю мінімальний дохід, але цікавить подальша доля фопа. кажуть закривати необов'язково, можна подавати нульові декларації, якщо на рахунок фоп нічого не "залітає", і платити єсв при великому бажанні. на просторах інету тільки знайшла, інфо, що подвійний податок платити українець не буде, якщо немає подвійного громадянства (що є незаконно) але хочеться почути думку тих, то вже стикнувся та можливо консультувався у спеціалістів
-
Не плутайте зняття в банкоматі в Канаді кадів з гривневої картки і зняття кадів з валютної картки! Якщо картка валютна (долар, євро), то ліміт на зняття в день еквівалент 100 000 грн. А якщо картка гривнева - то ліміт еквівалент 12500 грн/тиждень. Здається так по гривненій картці.