UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так займайся волонтерством і знайди парт-тайм звичайну роботу(всюди майже тільки на парт-тайм і беруть для робочих професій). В мене в супермаркеті багато канадців, тому важко зрозуміти, що за робота "тільки для канадійців", депутатом?
-
Ціни щодня різні з різних міст.Особисто я купляв квитки до Калгарі з Дубліна за ціною 310 cad. Десь днів 10 тому, а минулого тижня бачив на свій переліт нижчу ціну 290cad.Тому моніторьте і знайдете.
-
Так але це травень і round trip
-
Це сьогоднішній скрін з west jet додатку, ціна 500cad на переліт.
-
Мне дешевле всего Cooperators посчитали, учли стаж в Украине
-
Доброго дня шукаю роботу на складах маю досвід роботи Forklift в Польщі 6рокі буду вдячний за допомогу прилітаю в кінці березння
-
Щей тільки сьогодні,вау яка замануха…
-
Так как сегодня нужно перегестрировать билет, из-за чего цену снизил, и написал всего в два чата
-
Доброго дня шукаю житло в районі SW NW I SE для сім’я з двома дітками ми прилітаєм в кінці березня
-
Якийсь фейк! Люди не ведіться !Пише у всі чати і завжди різна ціна,була ж 500?))
-
Є один квиток Амстердам-Калгари з пересадкою у Торонто на 10.04 300€. Тільки сьогодні
-
Так це травень, West Jet одна ціна в незалежності від round Trip
-
Лично для тебя клоунша
-
Простите, я не совсем в этом разбираюсь, для мужа смотрю. Вы cnc оператор или нет?
-
А ось і список цікавостей на завтра: 22 Mar 15:00 Calgary Job Fair Celebrating Diversity Ярмарок вакансій 22 Mar 10:00 Talent pool job fair Ярмарок вакансій 22 Mar 16:30 Благодійна допомога жінкам від "Women on Wings" Безкоштовна роздача одягу та предметів першої необхідності
-
Рівняяяяйсь, струнко! Список подій на сьогодні: 13:00 Calgary Career Fair Ярмарок вакансій з безліччю роботодавців 18:00 Онлайн прес-конференція з прем'єр-міністеркою Альберти для новоприбулих Онлайн зустріч за участі прем'єр-міністерки Альберти та парламентського секретаря з питань переселення українців
-
Доброго ранку) Підскажіть будь ласка на якому сайті заповнювати і куди надсилати декларацію про доходи за минулий рік? Буду дуже вдячна😊
-
Вы работаете в каком-то супермаркете? Я правильно поняла. Если не секрет, то в каком?
-
Доброго дня, можливо хтось працює у сфері маркетингу в Калгарі. Маю досвід SEO-фахівця (5 років Україна/Бурж). Чи тяжко знайти роботу? Дякую
-
Real Canadian Superstore.
20 Jan 2023, 19:11
71587/372699
less than a minute ago