UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет! Подскажите как лучше и надежней купит билеты до Калгари?
-
Далі не пропускає
-
Це не обов'язкова опція пропускайте і все
-
Будь ласка)
-
Все, дякую, треба було перейти на повну версію сайту
-
Доброго дня, прилітаємо з дружиною 28го березня. Якщо хтось має варіанти житла - будемо вдячні!
-
Телус
-
Дякую за відповідь!
-
Добрий день, прилітаємо з дружиною і дитина 2,5 рочки 26 квітня. Підкажіть будь ласка можливо хтось має якісь варіанти для житла в квартирі або приватний будинок!
-
Так . Орендували з 10.03
-
Скажіть будьласка де можна роздрукувати резюме та зробити ксеро?
-
Магазин Staples
-
В бібліотеці
-
Бібліотека безкоштовно, ще бачила платні маленькі магазинчики типу фото/ксерокс
-
Кто из опыта может сказать, сколько проходит времени от подачи документов по получения PR ? Зависит ли это того, по какой программе ( провинциальная или федеральная)?
-
Доброго ранку . Вчора прилетіли , шукаєм квартиру 2 бедрум. Може десь в домі обьява що є вільні квартири, чи хтось переїзжає, буду рада якой небудь інформації . Пишіть в приватні, буду дуже вдячна!
-
Шукайте і бронюйте щось. Безплатного нічого не має, а якщо ще й багаж посіють то потрібно адресу щоб ви знали уже де будете. Я так зрозуміла що тут це нормально що її не привозять вчасно 🤦♀️
-
Ого.. перший раз таке чую🙃 Зрозуміло… Шукаємо всюди. Та не шукаємо безплатного, точніше написав напевно не так, але усе одно дякую:)
-
А ось що пташка наспівала про завтра: 23 Mar 13:00 Employer Spotlight Event Ярмарок вакансій від Amazon 23 Mar 16:30 Благодійна допомога жінкам від "Women on Wings" Безкоштовна роздача одягу та предметів першої необхідності
-
Рівняяяяйсь, струнко! Список подій на сьогодні: 15:00 Calgary Job Fair Celebrating Diversity Ярмарок вакансій 10:00 Talent pool job fair Ярмарок вакансій 16:30 Благодійна допомога жінкам від "Women on Wings" Безкоштовна роздача одягу та предметів першої необхідності
20 Jan 2023, 19:11
72178/374742
32 minutes ago