UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продовжать,як дівчата переклали
-
Здравствуйте 🤝 Хочу сдать для людей с животными, тк сейчас проблема с жильем, а людям с питомцами еще тяжелее
-
А за бабло ничего не сказано?
-
Зміни в програмі: - Прийом аплікацій продовжений до 15 липня 2023 року - Українці, які отримають візи та прибудуть до Канади, зможуть отримати допомогу до 31 березня 2024 року. В цю допомогу входить і - разова фінансова підтримка 3000 доларів; - тимчасове розміщення в готелях; - доступ до програм навчання мови та адаптації
-
Тут слух прошел, что CUAET собираются продлить... Ждём официальных новостей
-
11 Марта :)
-
Короче ещё год на прилёт
-
Я тоже уважаю таких людей. И понимаю что их ситуация тоже сложная 🤗
-
Эх Люди то билеты на конец марта не вернут И все равно будет наплыв в этом месяце 😄
-
Увага! Програма CUAET продовжена! Срок подачі на візу для українців продовжено до 15 липня! Сама програма CUAET та фінансова допомога продовжена - до 31 березня 2024 Це щойно оголосив представник федерального уряду Канади - Honourable Sean Fraser, Minister of Immigration, Refugees and Citizenship
-
Да в Калагри как-то прямо совсем мало жилья pets friendly
-
Підкажіть, як саме і де її оформляти, я сьогодні прохожу медогояд, це і є початок оформлення чи ні? Дякую
-
Увага! Програма CUAET продовжена! Срок подачі на візу для українців продовжено до 15 липня! Сама програма CUAET та фінансова допомога продовжена - до 31 березня 2024 Це щойно оголосив представник федерального уряду Канади - Honourable Sean Fraser, Minister of Immigration, Refugees and Citizenship
-
Мне интересно, что они имели в виду под "доступом к программам обучения языка" Может, расширят? Просто желающих конечно очень много
-
Просто вот тоже интересно: подано вроде около 944к заявок, 600к одобрено, а влетело, кажется, меньше 150 тысяч