UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт. Просять в рентал офісі показати $12000 на рахунку. Підкажіть, будь ласка, це повинно бути в одної людини на одному рахунку чи можна в загальній кількості у декількох членів сім’ї. Так само маю питання, кредитні кошти рахуються?
-
А звідси назад у Європу вже багато повернулися
-
14 pro
-
здравствуйте, а в течении какого срока кому пришли выплаты?
-
🪄 фотошоп
-
Доброго дня,підскажіть будь ласка,де можна купити спрін бокс під матрас queen?Чи може хтось тут має і хоче продати?
-
Але я надсилала скріни, де навіть мого імені не видно)) просто підписала, що це стільки-то в канадських доларах буде і все без проблем
-
Может надо кому... Домики видел. Реально классные.
-
[3/22, 12:37 PM] +972 55-940-1345: Будинок 2 спальні, 1 санвузол, окремо розміщена кухня, зручна зала. Повністю обладнаний для проживання (вмебльований, кухонна техніка, пральна/сушильна машини, кавоварка, посуд, рушники, кава/чай). До здачі з 10 квітня по 5 червня (або на коротший період). Вартість всього, включаючи опалення, вода, електрика, інтернет - 1750 дол/ місяць. Damage deposit - 500дол, повертається в кінці проживання, якщо з будинком все ок. Територіально знаходиться: SE, 6220 17Ave. 20 хв автобусом до центру міста. Неймовірний господар! Можна питати поради щодо місцевого життя. Рекомендую з власного досвіду, самі тут проживаємо зараз. Господар англомовний, але я можу допомогти з перекладом. [3/22, 12:42 PM] +972 55-940-1345: +16043690040 Leonardus. Владелец дома +18252884377 Vasillina укр. Мова. Як що потрiбно.
-
Кредитні не рахуються, це може бути на різних рахунках, різні валюти
-
Хз, это же вроде города для миллионеров
-
Кто последнее время проходил медосмотр, где можно быстрее попасть к врачу? В малброк аж на июнь 🙈
-
Маю сьогодні appointment на перегляд квартири 320 25 Ave SW о 15:00. Можу віддати, довже орендували. Ціна 2200 2bedrooma 2 bathrooms.
-
Це по 38? Тобто 72 $ за апартаменти/будинок за добу? Бо дивлюся,раніше можна було знайти від 60$ на нашу сім'ю,зараз вже менше 90 немає на рнбнб
-
Вам на скільки?
-
В п’ятницю подали заявку, у вівторок отримали
-
Підкажіть, а з кредитних карток можна знімати готівку?
-
Ні. Через 2 тижні
-
Здраствуйте ищю работу поваром любая кухня, кто может посоветовать работу с украинцами , англиский плохой. Буду благодарен если дадите направление. Напишите в приват .Спасибо.
-
Доброго дня, підскажіть на якому сайті краще шукати кв?
20 Jan 2023, 19:11
72385/377401
10 minutes ago