UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да, вообще нигде платеж не отображается
-
Весь Calgary, Canmore, Banff. Більше ніде не був
-
Подскажите ещё пожалуйста, а если я сменю адрес проживания (ну мало ли, бывает все в жизни), но останусь клиентом провайдера, то меня просто переподключат по новому адресу? Или 1 договор привязывается к адресу? Просто в тарифе на 2года типа контракта по более дешевому тарифу
-
Так, це нормальна практика бути вашим представником у податковій. Ви можете це у будь який час анулювати або коли підписували authorization form треба будо вказати expiry date. Я не практикую на даний час ставати представником кожного клієнта, бо надіюсь, що наступного року більшість новоприбулих зможуть самостійно подавати свої декларації
-
Доброго дня. Порадьте будь ласка міграційного консультанта.
-
Доброго дня, шукаю людину на підселення в 2-х кімнатну квартиру тому що мій друг висиляється. Квартира з балконом, повністю з меблями та всіма необхідними речами для проживання. Сама кімната здається порожньою ( при потребі можуть залишити повністю комплектоване ліжко за додаткові 300$). Вартість кімнати - 805 $/місяць, плюс депозит 775$ всі комунальні та інтернет включено (при потребі можна взяти парковочне місце за додаткову плату). Пральна машина і сушка платні (2.25$/одне прання), знаходяться в будинку. Контракт підписується заново із лендлордом, термін дії контракту до 31.12.2023 Локація: 5 хвилин до Erlton station, неподалік є парк, річка, поруч всі необхідні магазини такі як safeway, dollarama, shopdrugsmarket. Ідеальний руммейт: адекватна, працевлаштована, спокійна людина, +- в мому віці (мені 23), слідкує за чистотою і відноситься з повагою до румейта. Коротко про мене: мені 23, працюю, вчусь онлайн, люблю активний відпочинок і розмовляю українською! Заселення з 10 квітня. Будь ласка пишіть в ПП.