UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт. Шукаю житло для оренди але не докінця розумію де буде краще ( перший час пересуватимуся по місту без автомобіля ). Підкажіть будь ласка райони в яких ви б не орендували житло і райони які б ви рекомендуєте орендувати житло
-
Доброго вечора. Хто працює на викладення продуктів в супермаркетах і де набирають напишить в приват будь ласка термінова шукаю таку працю. Дякую
-
Привіт може хтось підсказати, що це смс означає?
-
Зараз теж щось поскидаю,якщо фоточки показують)
-
Так звідки ж ми знаємо де вам буде зручніше тоді?) Ну а якщо серйозно, то дивіться на центр. Тут більше маршрутів громадського транспорту. Якщо не електричка, то автобус. І навпаки
-
сам не знаю де буду найчастіше) я працюю remote
-
Якщо без авто, то чим ближче до c-train, тим краще. Та й не тільки до c-train, а взагалі до всього транспорту. Дивіться, щоб було зручно їздити до того місця, де буваєте найчастіше
-
Маю декілька MacBook Pro 2012 core-i5 500GB/4GB у гарному робочому стані. Супер варіант для кіно, праці, чи навчання. Гарантія 2 тижні. Ціна 150-165 в залежності від зовнішнього стану кришки, екрани без царапок. Район Чинук Молу
-
24 часа подожди
-
Ну ты ж наверное куда-то обращался, что-то делал
-
Добрый день. Я прекрасно понимаю что сейчас проблема с жильём. Хочу спросить может быть кто знает кто сдает квартиру однокомнатную. Подскажите пожалуйста. Нас двое я мама и взрослая дочь. До первого апреля надо съехать с временного жилья. Благодарю
-
А по якому питанні, ніхто не підскаже??
-
если ваш бюджет не анлимитед то выбирать район сейчас не самая легкая задача с учетом что жилья свободного очень мало, как минимум на апрель. В мае может и появится
-
calgary police check
-
всем вечер добрый, у меня вопрос. купила билет Калгари-Лондон-Франкфурт-Варна. в Великобритании кто летал, и знаете ли нужна ли транзитная виза если время ожидания меньше 24 часов?
-
Я можу)
-
На початку зими десь
-
Односпальне ліжко + матрац в крутому стані БЕЗКОШТОВНО , гроші тільки за доставку
-
Ой давно
-
А не може бути типу скаму
20 Jan 2023, 19:11
72650/374683
17 minutes ago