UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так
-
Можно в ЛС напишу?
-
Наша сім’я летіла, ми всім задоволені 🫶🏽
-
Друзі, чи вистачить мені 3 години пересадки в Канаді на оформлення всіх документів в аеропорту?
-
Ну я в принципе о таком варианте) они то все в цоколе по факту)
-
Это нормально. Ждите пару тройку дней. Часто бывает такая ошибка.
-
Привіт Скажіть, хто в якій компанії робив страховку на авто, з українським посвідченням.
-
Привіт Скажіть, хто в якій компанії робив страховку на авто, з українським посвідченням.
-
-
-
Мы делали в Сo-operators, нам сделали минимальную за 115 $ в месяц
-
О, даже быстрее:-)
-
Через пару часов сделал все ок прошло
-
Доброго дня, можливо хтось шукає з ким знімати житло в Калгарі? Чи на підселення, чи можливо є кімната для одного?
-
Шукаю кімнату для одного, ближче до давнтауну, розгляну всі варіанти
-
Продам матрас ортопедический из магазина Jysk,размер Queen, покупали 3 месяца назад , 300 cad , возможна доставка)
-
www.memoryexpress.com/
-
Привіт) Плануємо з чоловіком поїздку на Lake Louise, цієї суботи. Можемо взяти з собою ще одну пару, або маму з дитиною))) ( за символічну ціну😀 « на бензин»))))
-
Доброго дня підкажіть будь ласка чи хтось має контакти безкоштовної юридичної консультації в калгарі для українців дякую
-
Все що має блок живлення Я зе не бачив щоб не працював Хоча навіть фен який одразу від розетки, бачив що птше діапазон Поки ре зустрів техніки такої
20 Jan 2023, 19:11
72865/373329
2 minutes ago