UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привітик, таке питання, може хтось знає Маю бенефіт і health card, в листі написано покриває перевірку зору та окуляри Чи стикався хтось з цим? Чи отримував окуляри безкоштовно? Або все купували? Та де я це все можу зробити?
-
Всім привітик, таке питання, може хтось знає Маю бенефіт і health card, в листі написано покриває перевірку зору та окуляри Чи стикався хтось з цим? Чи отримував окуляри безкоштовно? Або все купували? Та де я це все можу зробити?
-
А, за 24 часа перед вылетом обычная справка от любого ветеринара, что животное здорово
-
Думаю нет
-
Ми українці можемо бути вольовими,мужніми,часом самі не знаємо ,де знаходимо сили для життя.Багато тих,хто хоче і може допомогти один одному зібралися тут. t.me/dopomogapereezdevropa Коли дні ніби птахи летять,коли говориш сама з собою,коли страшно і сумно,ми поряд,давай бути разом. t.me/+eNqqqfWp6BFlZmNi
-
Нам її ще влітку зробили. Не має різниці?
-
По сути только прививка от бешенства, после нее ждать 21 день, чтоб в самолёт сесть
-
Вiтаю. Я заплуталася🙈 Хто після початку вiйни поїхав в Европу, а потiм в Калгарi. Як приїхала з України в Європі зробили міжнародний паспорт та щеплення від сказу. Питання:Що потрібно в літак з Європи? Пишуть що якщо тварина довгий час спочатку була в Европі то набагато менше вимог. В кого є досвід?🙏🤗
-
Дякую
-
Сегодня
-
Всім привіт, підскажіть де купити шкільну канцелярію не за всі гроші світу ) дякую Для 11 класу
-
Доброго дня, чи є розмовні клуби з англійської мови для дітей?
-
Привіт усім, тут є масажисти хто поки без роботи, або має роботу. Хотів би записатися. Пишіть у приват. Дякую за увагу, гарного дня
-
За 48 годин до вильоту вам потрібно обов’язково зробити обробку тварини у ветеринара від паразитів і поставити запис і штамп у паспорт. І взяти сертифікат у лікаря , що тварина здорова і готова до транспортування. Робиться два сертифікати Rabies і IATA. Титри з Европи в Канаду не потрібні, але якщо будете повертатися в Европу, то обов’язково запитають. Ну і прививка раз у рік по графіку.