UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ага)) особенно когда пьяный спрашивает трезвого: Ты меня уважаешь?🤣🤣🤣
-
Привіт. Наскільки я знаю, у Heritage Park нещодавно було вакантне місце помічника пекаря. Досвіду в цій сфері не вимагали Якщо когось цікавить, питайте у [email protected] (Tobias), чи ще доступне це місце.
-
По правилам не можна. Нещодавно здавала на права. І не всі таксисти беруть :(
-
правила, не правила, но вам что настолько плевать на безопасность ребенка?
-
Та це ви правильно кажете🥰
-
На рахунок кухні і обслуговування вам потрібно просто тупо в кожний заклад заходиьи і лишати резюме Це найефективніше І питаєте чи ви наймаєте нових працівників Закладів тут просто безліч, ьез жартів, тут в 1-3 квартали, може бути 50 закладів, може більше просто цілий ряд будівель, і одна за одною кафехи ресторани і тд Скоро відчиняються літні майданчики, роботи точно буде Просто ходіть питайте Не сама високооплачувана робота Але краще як 3 місяці сидіти без роботи З складами важче, там потрібно подавати резюме онлайн, хіба може точно зтось знає що є вакансія і порекомендує, але рідко таке чув Прибирання номерів в ьанфі популярно, але цездається там потрібно жиьи
-
Мелатонін пошукайте.
-
Не можна. Штраф дуже великий
-
Знакомая должна сначала договориться с учебным заведением,что её туда берут, то есть поступить,они дают какую-то писульку,тогда она может подаваться на стади пермит. Вы можете учиться на курсах до 6 мес, но там курсы и учреждения определённые. Например, в коледже вы можете ходить на курсы английского, потому что они от спец организации и в коледже бронируют аудиторию. А вот на другие курсы в колледж вы ходить не сможете
-
Українська назва групи(2) та ні одного укр вірша. Якась трошки незрозуміла. Я думала,що це психологічна група чи 6рупа з емоційною підтримкою українців
-
FYIDOCTORS
-
Сін можете в Калгарі зробити в Сервіс Канада
-
Вам приходить хелс карта ,в конверті є заява на бенефіти і зворотній конверт. Заповнюєте заяву, на пошті купите марку і відправите в Едмонтон. Через 4-6 тижнів прийде картка бенефітів