UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Залежно від авіакомпанії якою будете летіти. Головне щоб розмір ручної поклажі був в межах дозволеної, а вагу навряд чи будуть перевіряти
-
Автопей здається залишається
-
1. Зависит от человека который будет регистрировать вас на рейс. До 1 кг всегда норм. Свыше - от настроения customer agent 2. Да ✔️
-
Сумно. Тоді вийде десь на 7-8 кадів більше з податками ніж зараз (хоч і за більше дати). І навіть -5 кадів за автопеймент неможливо "онлайн" зареквестити ? :(
-
Шановне панство, в мене є 2 питання: 1. Чи критично якщо в зареєстрованому багажу (20 кг) та в ручній поклажі (10 кг) буде на 2-3 кг більше? Треба доплачувати, чи вписуюсь в цей зазор? 2. Можна брати з собою їжу? Наприклад цукерки, шоколадки, батончики і тд.
-
А потрібно перереєстровувати багаж у франкфурті якщо летиш з варшави ? До франкфурта люфтханза а до калгарі еір канада Чи це все треба уточнити при посадці ?
-
За сутки до відльоту можна буде пройти електронну реєстрацію
-
Летів теж Air Canada теж з Франкфурта. Реєстрацію пройшов через телефон, в аеропорту лише здав багаж та отримав бумажний квиток для посадки
-
Broadwalk, capreit, mainstreet, avenue living
-
мне рассказывали что берут 400, но там такая история была шо капец. тут еще может повезти/не повезти и кто-то таки отработает эти деньги, а кто-то тупо скинет ссылки в интернете на жилье и всё, а там дальше сами звоните разбирайтесь, но деньги заплатите
-
Дякую😋
-
Краще уточнювати при посадці, деякі компанії беруть це на себе а інколи треба самому
-
Напроти Dickens
-
Добрий вечір.З 1 квітня переходимо у арендоване житло.Потрібно буде все.Де потрібно шукати бюджетні варіанти,перш за все матраси,столи,стільці?За Wins знаю,подзвонили декілька днів на автовідповідач,ніхто не відзвонює.Чи до них потрібно їхати?
-
Ребята, кто сталкивался с мошенничеством по карте Uber Canada?
-
305 10 Ave SE Suite 100, Calgary, AB T2G 0W2 Здесь находится главный офис mainstreet, там работает наша девочка
-
А що саме сталось? Бо мене якось зайвий раз чарджили, коли я взагалі вдома був. Написав в саппорт зі скріном. За пару днів повернули гроші
-
@Levros96 переїзжай)
-
840 - 9th street SW
-
Тобто потім не можна буде там це перереєструвати?
20 Jan 2023, 19:11
73238/377858
less than a minute ago