UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо
-
Спасибо
-
Шановна громада, якщо хтось шукаю де купити нову або БУ машину-звертайтесь. Знайду найкраший варіант. Можлива допомога з кредитуванням, навіть для новоприбулих у Канаду. Також допоможу з гарантійними на страховими пакетами.
-
Щеплення дійсне на протязі року
-
Всі рекомендують ,робити Європейський паспорт, там повинні бути щеплення від сказу , у тварини повинен бути чіп, потім за 3 дні до вильоту лікар повинен зробити відмітку що обробили проти паразитів, та за 3 дні до вильоту дозвіл від головного вет лікаря на виліт тварини. Це те що від нас вимагали ,щоб летіти з Чехії. А на ділі ,ніхто нічого не перевіряв окрім наявності паспортів)
-
У мене є список мануальщиків . Зібрала по відгукам в ФБ . Закину вам в особисті
-
Дикобраз тоже неплохо)
-
У нашому будинку ,на жаль, немає. Сьогодні запитували.У нас проявилась нова менеджер взагалі ніяка. Погано на контакт йде .
-
щось трохи все притягнуто за вуха, таких ненадійних видно здалека.... але якщо у людини хороша англійська, хороша зп та робота, може заплатити на перед за кілька місяців, чого тоді таку людину відсіювати, лиш тому що діти (при тому вже старші) =) як на мене тупо трата мого і їх часу... в телефонному режимі все можна пофільтрувати.... але ні, вони якийсь фетіш в тому мають чи що...
-
Ви працюєте в ділершипі?
-
ну вы же не один такой хороший с английским и хорошей работой, тут много таких, лендлордам приходится выбирать
-
А локація?
-
🙏❤️