UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт всім, шукаю когось хто б хотів сьогодні пограти годинку-другу в більярд зі мною
-
Привіт, можна
-
привет, собираюсь завтра ехать на коньках на какое-то озеро, или луиз или что-то подобное. хочу спросить совета у бывалых куда лучше в выходной завтра ехать, ну и есть 2 места в машине, желающие могут подключиться
-
Дякую за пораду. Про ці магазини чую вперше. Це наче thrift store?
-
До речі, перевага pawn shop в тому, що можна походити та повибирати)
-
Привіт. Чи знаєте ви, що хтось у Калгарі допомагає з житлом? Приліт до Калгарі 24 січня
-
Так наче ж то конкретної жесті не доходить)) так..дискусія зазвичай)
-
Я баны уже устал раздавать :)
-
Я купила камін.
-
@amonshi Доброго дня всім! Зразу ж хочу зауважити, що все написане далі не є рекламою і я не маю ніякого безпосереднього відношення до даної програми окрім того, що є підписником засновника цього проекту і просто хочу як кажуть "від серця до серця" поділитися корисним ресурсом з тим, кого це зацікавить. Якщо хтось зацікавлений в тому, щоб розпочати новий рік із занять йогою разом з багатомільйонною спільнотою напишіть у приватні я поділюся посиланням. Заняття онлайн, кожен день починаючи з першого січня (тобто сьогодні), у вашому власному темпі, у будь-який час, заняття адаптовані під різні рівні, - так що якщо хтось давно мріяв попробувати і все ще продовжує мріяти, це вам знак ☺️ Безкоштовно. ! Заодно і додатковий шанс попрактикувати знання англійської мови 😉
-
Б/в речі, є б/в речі) Головне депозити не відпраляйье та не їдьте кудись сама вночі, купояти стілець))
-
Дякую. Так, саме цікавлять такі речі. Наскільки безпечно купувати на Kijiji? Ще просто не користувалась ним. Дякую
-
Зараз, мабуть, найпопулярніше це тільки кіджи та маркетплейс. Це якшо говорити про речі, що люди свої продають. Є ще pawn shops, типу ломбарди. Там все, що завгодно зносять)
-
Цікавить все, звичайні речі. Так як у нас olx, shafa, kidstaff і інші були.
-
Продажу чого?)
-
Всім привіт з Новим Роком всіх. Підкажіть будь ласка які ще є сайти продажу в Канаді крім kіjiji та маркетплейс. Дякую
-
www.ukrainetakeshelter.com
-
Ще й точний час стрєлки не наб‘єш, бо кожен в своєму часовому поясі..) Важко це все в плані організаційному😆
-
пол первого ... шоб ото я не спав
-
ну так кто ж так палится ) это как пред орками воп рыть ... надо тиииихо )
20 Jan 2023, 19:11
7353/372205
20 minutes ago