UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день Підкажіть будь ласка чи посадять дітей на літак ,якщо термін паспорта закінчується за 2 місяці.В нас є нові паспорти на руках але візу робили довго і вклеїли у старий паспорт,чи краще переклеїти візу в новий.Якщо хтось стикався з такою ситуацією ,буду вдячна за будь яку інформацію. Дякую
-
Підкажіть може є щось з Риму в Монреаль не дорого) буду вдячний
-
Всім доброго дня) взяли білети в Монреаль через Туніс, з Риму. Не пустили на рейс((( так як немає візи в Туніс, хоч ми і мали ваучер від JoinUP (бронь готелю і страхівку) оператори іта і Туніс ейр, так що не раджу так робити( прогоріли білети(
-
@LizavetaVoinova ещё фото выше
-
За 72 часа до прибытия можно начинать заполнять
-
Оу, открепляем 😁
-
я вам писав, що потрібна віза... прикро що так вийшло...
-
Доброго дня. Бачив кілька днів тому таку вивіску. Може кому цікаво. Наскільки я розумію, це меблеве виробництво. Розташовані за адресою 104 Skyline Crescent NE, Calgary, AB T2K 5X7. Можна знайти на гугл мапс, там є і телефон, і сайт. Єдине на що звернув увагу: фото взято з google street view, і якщо подивитись за інші дати, то видно що ця вивіска там років 10 вже вісить. Тож це не те, що в них прямо зараз є нагальна потреба. Але хто знає, може комусь пощастить.
-
А по факту - гівно котяче
-
Ви були праві! Але ми дзвонили до посла і в посольство Тунісу в Римі (особисто були) всі сказали що без проблем тим більше з Ваучером і зворотніми білетами з Тунісу в Рим
-
Ты ходишь по офигенно тонкому льду с такой критикой:-))) Но я на миллион процентов с этим согласен.
-
Для них нормальна практика - типа забронювати ваш багаж, а потім сказати "ой, нічого не вийшло, візьміть за багаж гроші назад і домовляйтесь з авіакомпанією самі". В кінці кінців ви, звичайно, домовитесь з авіакомпанією, але це вийде трохи дорожче і часу/нервів трохи втратите.
-
Всім привіт , хтось перевозив пітбуля або амстаффа в Канаду ?
-
С бесплатным жильём временным вообще цирк, и именно в Калгари Вроде оно и есть, а на самом деле его нет
-
Всем привет! Ищу жилье, приезжает мама и сестра , у них есть собака ( шпиц,6 паундов, тихая, дрессированная). Они приезжают 25 марта. Ищу квартиру или бейсменд . Возможно кто-нибудь знает контакты , адреса , где можно арендовать жилье с животным ,спасибо .
-
Всем привет! Подскажите, в Costco только Мастер Кард картой можно оплачивать или Виза тоже подходит? (есть виза карты канадские и мастер кард польская )