UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хто хоче грати баскетбол?)) + в пп💪🏼
-
Хто хоче грати баскетбол?)) + в пп💪🏼
-
Все привет. Кто нибудь живёт в районе брентвуд или варсити? Поделитесь, пожалуйста, отзывами. Планирую переезд в июне. Есть ли недалеко хорошая школа не католическая?
-
Є 🙈
-
Доброго вечера! Так, є) Я везла і дуже багато)) Проблем не було
-
Доброго вечора, мені цікавить ця квартира! Ще вільна?
-
може хтось підказати де зареєструватися у церкву св
-
Ну, что потом, это уже дело второе) Я имел ввиду за размещение на 2 недели, и что там это лучше организовано, несмотря на больший поток
-
welcome.stvlads.com
-
Люди не до теми вашого обговорення,але хтось вже бачив ,північне сяйво сьогодні,ніяк не можу на нього попасти
-
Ваш покірний слуга і два небайдужих вже на місці 🌚
-
Там какой-то глюк, я не могу выбрать время посещения, завтра поеду с семьёй просто в очередь
-
Чи актуальний пост, безкоштовно диван.Живем на на 19Ave.Як з вами зв’язатися
-
Разве китайский крепкий ))
-
Знал бы где посмотреть, убрал бы) я перелопатил все приложение и в браузере тоже, не нашел. Возможно надо идти в банк
-
може у вас обмеження по сплаті онлайн стоїть ,тому вибиває помилку
-
Банкомат з NFC в данному відділенні (2318 Centre St N, Calgary, AB T2E 2T7) один. І в той момент, коли я був біля банкомату, NFC не працював у даному банкоматі. Працівники відділення звісно ж нічого не знають. Кажуть вставляй фізичну карту і буде тобі щастя :)
-
Не всегда есть запись на сайте. Надо проверять каждый день. Я записалась в течении 4 дней
-
Там краще організовано, бо провінція платить. Алберта вирішила допомогати меньш, не бачу нічого в цьому поганого, це не федерали. Манітоба усіх селила потім перестала.
-
От зара думаю чи їхати туди до вас чи не їхати
20 Jan 2023, 19:11
74203/373672
14 minutes ago