UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день, є вільний однокімнатний бейсмент. 1000$ + 40% платежів. Район Coral Springs NE. Пишіть в пм, відправлю відео.
-
Пишу те що казав мужчинка у церкві. Реєстрація зараз закрита, відкриється у вівторок на суботу. Може бути таке що час є, може бути що немає. Треба з вівторка кожен день заходити перевіряти. Без запису не пускають, записатися на місці теж не можна. Можна прийти чисто за інформацією але вас пустять тільки якщо ВИКЛЮЧНО за інформацією і якщо буде час.
-
Доброго времени суток! Матрас размер double, c коробкой под матрас чистенький, 100$ с доставкой до двери.
-
Хтось живе в районі Bridgeland/Renfrew і має бажання випити чогось?
-
Дуже дякую за відьповідь.
-
Всім доброго дня, хтось тут грає в маткот? ( Щось типу тенісу на пляжі)
-
Добрый день 🌞 Нужен совет Появился permanent address, а на Alberta health card уже подали 4 дня назад. В registry дали почту куда писать для изменения адреса. Так вот какие данные нужно написать в письме, что бы они тебя идентифицировали? Я как то не спросил сразу. Я вот пишу имя, фамилия, национальность, пол, старый адрес, новый адрес. У кого был положительный опыт такой махинации?😅
-
Доброго дня! Якось бачила в закріплених список ліків і їх аналогів. Тепер знайти не можу, можливо хтось підкаже- в дитини болить горло, щось купували? і що виявилось ефективним?
-
При переходе на другого мобильного оператора номер оставить можно?
-
Ктр знает, нужно ли отдельно покупать билет на 300 автобус в аеропорт ?
-
Я же в любом случае теперь отзыв (или как оно правильно называется) смогу получить от своего landlorda, даже если контракт не на год подписан? Я имею в виду для следующей аренды жилья у меня уже будет Аля история)верно?
-
О, клас, дякую за інфу
-
Тут есть русскоязычный, но я ещё не был. В фб посмотри "Клуб 60 минут(или секунд) Калгари" вроде
-
Та я на днд і не претендую )
-
Привіт всім Мафіозі, підкажіть може хтось в темі, чи є в Калгарі хто організовує квізи?
-
в нас так. ми знімали ще з Європи, з початку скинули завдаток з відповідними документами (якщо щось піде не так, вони повернуть гроші). а далі про оплату за перші 4 місяці домовились як тільки підпишемо договір в офісі, як будемо у місті
-
Так, можна, для цього вам потрібно знати свій account number від теперішнього оператора
-
підскажіть у цього бота лише частина питань, як я розумію декілька білетів. Чи десь можна знайти розширену версію тесту?
-
Привіт всім 🖐️ В нас є зайвий матрас queen size, віддамо безкоштовно. Пишіть в приват
-
Подскажите пожалуйста, пересадка в Монреале 1,5 часа, реально получить ворк пермит и пересесть на следующий рейс до Калгари?
20 Jan 2023, 19:11
74735/372107
3 minutes ago