UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У мене здавати буде мама, вона 20 років стажу в Україні має, але поганий рівень англійського поки що, тому їй або треба ці всі правила українською мовою десь взяти щоб прочитати, або у вигляді проходження тестів тренуватись та вчити.
-
Всім привіт. Нагадайте назву додатку, в якому вказуєш свою адресу і місцеві діляться непотрібними їм речами. Гарного дня!
-
Слідкуйте за @uucalgary
-
Всем привет. ищу работу. Python Web Developer/Team Lead Как доп - пишу на JS ( React JS, Vue JS тоже немного ), когда-то работал с Java и C#, если будет время и будет нужно - готов импрувить. В основном до этого работал над веб приложениями ( микросервисы и монолиты ) которые размещал на AWS или Google Cloud. С AWS и GCP знаком очень хорошо постоянно с ними работаю. Немного пробовал через Terrafrom но больше опыта - руками. Из опыта Team Lead - работа в аутсорс компании в качестве тим лида на проектах. Проекты разных размеров и сложности поэтому от проекта к проекту колличество людей изменяется. Также занимался развитие Джунов. Составление Road Map, контроль, менторство.
-
🍁Професійне резюме за канадськими стандартами 💲Всього $10/15 CAD за професійне резюме 🚀Понад 200 підготованих резюме у майже 20 різних галузях 📩За деталями звертайтеся у приват
-
Написала у ПП
-
Скинул в лс
-
Я здесь 2 сторонних ещё не видела.
-
Я спочатку поїхала попросила кредитку, заповнили анкету, через два дні підписала договір і через тиждень десь прийшла картка.
-
Communauto
-
Всім привіт підкажіть чи вільні вакансії на м'ясо комбінат або де знаходиться. Дякую