UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нет, я понимаю:-) я вообще, о подаче материала
-
Как насчёт 180 дней пребывания в стране?
-
Вітаю! Чи є в группі дівчата вагітні або хто нещодавно народжував? 🤰
-
Что это?
-
Друзі, можете порекомендувати сервіс аренди авто?
-
Все верно
-
Я свій колись купляла у Shoppers
-
Кажу ж, краще офіційний сайт читати )
-
Что значит "продолжили"? Разве была инфа, что отменили? Насколько я понимаю, денежная помощь идёт как дополнение к куаэт, то есть до конца марта 2023
-
Дуже дякую, а то коштів дуже мало я аж переживати почав Дякую за відповідь
-
Если про 3к, то да, дают конечно
-
Доброго дня Прибув 30.12.2022 до альберти Скажіть будь ласка чи працює ще фінансова допомога від канади чи вже нє ? Бо щось чув що з 01.01.2023 вже ні Дякую за відповіді
-
Якщо коротко, то: мвж Україною та Канадою існую договір про уникнення подвійного оподаткування. Ч до того часу, поки резидерт України не отримає громадянство Канади - воно працює. А от якщо отримає громадянство Канади і не відмовиться від громалянства України - тоді українська фіскальна слкжба може застосовувати подвійне оподаткування, бо с цьому разі по перше доволі розпливчатий механізм визначення чиє громадянство круче, а по друге українське запонодавстао заборончє подвійне громадянство і законом в Україні невожливий такий статус
-
Добрий ранок. З НОВИМ РОКОМ . Підкажіть будь ласка, якщо вчора відкрила рахунок в Servus Bank , отримала карту , і хотіла податись на допомогу . Але не отримала жодного листа про банківський рахунок , і інформацію про нього . Як мені можна податись на допомогу ? Чи йти знову у вівторок і просити роздруківку моїх даних ?