UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вот примерно та же история
-
Я был летом в Хорватии и понял для кого придуманы маленькие машины. На обычном Седане там ездить очень неудобно. Из-за того что улицы узкие, местные в большинстве на мопедах и мелких машинах
-
Кто то сегодня куда то ещё идёт по барам?)
-
Жаль,далековато
-
Доброго дня! Віддамо два дивани. Один великий, один менший, але в однаковому стилі. Нам привезли забагато :) Дивани не розкладаються. Також віддаємо тумбочку під телевізор. Самовивіз. Район Evergreen SW.
-
‼️ Всем привет. Ищу комнату для аренды или недорогую квартиру/дом/ бейсмент для себя и сына 5 лет. Без хозяев, с украинцами было бы хорошо. Не знаете случайно, может кто-то сдаёт? Если есть информация, поделитесь 🙏 Мне тут хост кучу претензий вылила на меня и новых правил, со многим я не согласна, хочу переехать.😭
-
Усім привіт ! У зв'язку з переїздом ми терміново віддаємо речі за символічними цінами. 🙌🏻 ( всі ціни договірні ! ) - Куртка розмір M - 40$ ( нова ! Купили за ефектом шопінгу🥰 )) - Кардиган розмір S - 30$ ( теж нова ) - Плащ розмір XL - 20$ - Кофта на змійці ( є дві штуки в розмірі М і L ) - 15$ - Класний вазон - 30$. - Ароматизатор для повітря з маслом - 30$. - Окуляри - 10$. - Тату машинка - 40$. Віддаємо з рук у руки ❤️ За деталями пишіть в особисті повідомлення або телефонуйте на номер: +18254494674.
-
Привіт всім, для тих, хто тут с тваринками. Сьогодні ходила на фуд банк і мені поклали до мого пакета їжу для котиків😅. Але в мене тваринок немає. Тому якщо комусь потрібно: віддаю безкоштовно. П’ять банок з датою до June/July 2024 і ще є дві баночки до Aug 2023.
-
Так. Але в коментарях напишіть,що це одноразова допомога від уряду
-
Бронь для знайомих. Написала вам в особисті
-
Усім привіт ! У зв'язку з переїздом ми терміново віддаємо речі за символічними цінами. 🙌🏻 ( всі ціни договірні ! ) - Кардиган розмір S - 30$ ( нова ) - Плащ розмір XL - 20$ - Кофта на змійці ( є дві штуки в розмірі М і L ) - 15$ - Класний вазон - 30$. - Ароматизатор для повітря з маслом - 30$. - Окуляри - 10$. Віддаємо з рук у руки ❤️ За деталями пишіть в особисті повідомлення або телефонуйте на номер: +18254494674.
-
Усім привіт, прилетіли 16.03.2023 у Калгарі зараз активно дивимось собі житло . Я майстер манікюру та педікюра привезла з собою абсолютно все що потрібно навіть міні сухожар та крафт пакети усі матеріали як для гігієнічного так в для нарощення. Вибачайте якщо не по темі але мене вже просто розпирає. Мій номер 368-997-48-44 запишіть кому потрібні мої послуги. Дякую за увагу та вибачайте якщо комусь щось не сподобалось.
-
Потрібно здати екзамен від gateway. А звідти вже направляють на курси.