UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подписать bill of sale
-
Закажите новой почтой, за пару недель приедет
-
Пол чата уже
-
8к, около 2х месяцев
-
Можна вказати Нічого страшного не буде Вони і так знають про цей дохід
-
Смотря чем заболели, в принципе. Идите в ближайший walk-in. Прием врача по разному может стоить, 50, 100 и т.д.
-
Всім привіт Хтось може підказати де є мийка самообслуговування? З пилососом і тд
-
Так, там можна на орендованому то бцде ціна за 1-2 год і плюс оренда авто окрема Потріьно тільки уточнювати на рахунок чи входить в плату навчання оренда авто Якщо в вас старе авто, то бажано орендувати, там може вийти дешевше Бо я не помітив що не горить одна лампочка стопу, і автоматично не здав, навіть і нтруктор реджестрі в авто не сідав
-
Щось я думаю, що наші батьки будуть об'єднуватися і сидіти по черзі🙈
-
Думаю, не особо считают.
-
Так, мені навіть іноді здається що вони замовляють з аліекспресу коли ви замовили в них) І коли приходить до них, до доставляються вам
-
Нет
-
На місці потрібно таку спеціальну форму заповнити, типу попередній власник вам продає З нею в реджестрі піти Але паралельно оформити страховку, це прям супер обов‘язково, бо без страховки не оформите Тільки як вже зробиье страховку, реджестрі все швиденько робить
-
Можу допомогти Пишіть в пп
-
У вас что, жить негде? В смысле "в центре холодно"? Вы прилетели и не позаботились о жилье ?
-
Дякую!