UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Буває. Зате можете поміняти тепер
-
Просто під іншим кутом глянув
-
Дякую. Соромно зізнатись, але побачив, що викручується лійка от щойно, коли робив фото 🥺
-
Слава Богу,що ви не взялись його відкручувати,бо мали би фонтан і мороку. Лійку треба відкрутити і на її місце прикрутити шланг
-
Жалкая китайская подделка, короче.
-
Можна і дебет, це на ваш вибір. Усюди користуюсь, ніколи не було проблем. Подзвоніть у банк.
-
так відкручують же саму лійку і на її місце вже крутять тройник зі шлангом. Сам "гусак" зі стіни не чіпають.
-
Ого. Месяц тому было 350
-
Так ну шо ж робимо відомою. Якщо адміни вирішат хай видаляють але це мене вкурвило. Ця дівчина тут присутня. Такий собі нелегальний бізнес. Ну якщо людина хоче порушувати закон. Ну нічо не зробиш. Дано ось її пост про допомогу. А тепер ця ж людина дере гроші з новоприбулих українців.
-
Ну ви розумієте що людина незаконно це робить...
-
Ні,ну 1000 це закруто,звичайно🙈. 150 норм,бо людина тратить час, допомагає вам контактувати з лендлордами і т.д.
-
Потім, щоправда, 300. А згодом і 400)
-
У нас теж пропозиція на 150 була)
-
Не "обмАнеш" не проживьеш...
-
Одного разу лише не могла забукувати airbnb, видавало помилку. Я дзвонила до банку, там сказали, що все має працювати. Виявилося, що номер телефону у моєму аккаунті на сайті та номер телефону на картці різні і в цьому проблема. Коли змінила номер на airbnb транзакція пройшла. Можливо у вас такий самий випадок.
-
Лол, какие налоги? Я снег убирал в декабре, получил за день 200 кэшем, мне что, их тоже надо было в налоговую заносить?:-)
-
А они что делают?😂
-
Ну нас от теж взагалі не дивились у Мальборо. Тільки зфоткали та направлення усі видали на кров та рентген. Але і грошей не взяли - так що без пред'яв :)
-
Кожен договір різний треба читати, умови у лендлордів різні.
-
В договорі написано все,можна через перекладач перекласти,що кожен і повинен зробити
20 Jan 2023, 19:11
75783/376652
2 minutes ago