UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В кожного свій вибір Навіщо ви приїхали в Канаду? Щоб агресувати до чужої людини, і в чомусь звинувачувати?
-
тут все так делают, даже в медцентрах, тупо просят кеш
-
А что, ребята которые подвозят мебель "за бензин" по вашему тоже налоги платят за это, лол
-
На ту дівчину. Якщо вона порушує закон, то треба ж заяву в поліцію написати.
-
Наприклад Покажіть мені офіціанта який платить податки з чайових…
-
А чаевые тоже вносятся в налоговый отчёт, если наличкой?:-)))
-
На кого?
-
Так я вже двічі питав: Ви в поліцію заявили? Інакше я не розумію, навіщо ця демагогія та біле пальто
-
Ост ви і відповіли на питання в своїй голові, з якого ви зробили проблему Великі суми та 200 баксів. Різниця є
-
А ви теж підтримуєте що не треба сплачувати податки? Працювати без ліцензії? Вам серьозно смішно?
-
Не платят они налоги на такую мелочь, не рассказывайте сказки. По крайней мере, подавляющее большинство. Я конкретно про продажу какой-то мелочи на Фейсбуке или какую-то работу за кэш. То, что написано - это одно, то что по факту, совершенно другое.
-
Ну хай штрафує. Вам яке діло?) Я так і не можу зрозуміти)
-
Представте, я приїхав в Канаду платити податки теж) Прикол?
-
Я можу розказати, що їх вдало штафує CRA. Тому що усім завжди мало, вониловлять їх на великих суммах.
-
Ви заявили в поліцію?
-
Це смішно? Вау ... А я думала ви приїхали в Канаду бо вам подобаються дороги, школи, гарні парки, і уявітт це з ПОДТАКІВ УСЕ, канадців , яки їх платять.
-
Розкажіть це більшій половині мігрантам з Індії та інших країн) Які найбільш хитрі зі всіх іммігрантів Канади)
-
10 год тюрми ©
-
заплати налоги и спи спокойно😂😂😂
-
Людину розізлило шо хтось 200 баксів в декларацію не заніс😂у в’язницю на 10 років потрібно
20 Jan 2023, 19:11
75832/376852
2 minutes ago