UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Де там?
-
Так. Там репорт у стопкрайм. А що?
-
можливо не розумію про яку страховку йде мова. Ми зняли квартиру, тільки damage deposit вносили. Вище читан, але не зрозумів про що ви всі)
-
Всім доброго в чат! Хто підскажє як шукати рент-офіси? Буду вдячна, у кого в "загашнику" є адреса і зможе поділитись в особисті. Дякую💖
-
Я працювала офіціанткою, звичайно хтось прикарманівал, але це були виключення.
-
Это на бумаге так, по факту не всегда так.
-
Само собою і в ваших інтересах. Без страховки вам відкажуть.
-
Чайові віддаються менеджеру, їх офіціанти не забирають, бо вони ділять їх потім з кухнею.
-
Це якось в договорі прописується? Чи тут це просто само собою зрозуміле явище?
-
договорились в 2024)
-
Да никак. Это все на совести, скажем так.
-
Знаю вас як бухгалтера Скажіть як наприклад відстежити чайові які отримують офіціанти кешем Розумію шо відстежити можна ті чайові які залишають при оплаті картою на терміналі. Бо потім такі чайові прийдуть на карту А ост кеш як?
-
Так
-
для брата потрібна робота
-
буду дуже вдячний
-
Вот в декларации покажешь, верну
-
Тогда тебе нужно будет декларировать . Ты потерял, а потом приобрел
-
Я працювала у великих мережах як The Keg, Earls, все рахується і відсоток дають на карту ( це було 4 роки тому, як зараз хз).
-
месяц будут чаевые оставлять, фиксировать, потом посмотрят указал он их или нет. но касательно официанта я не думаю что это кому то нужно) сама схема так работает
-
Податковий агент призодить в ресторан і як клієнт стежить за іншими, хто надає чайові, робить звіт своєму менеджеру та податкова вирішує скільки відсотків працівники даного закладу приблизно мають як чайові за рік. Якщо у вашу Т4 працедавець не вніс чайові як employment or other income, ви маєте їх задекларувати - є окремий рядок у декларації для цього доходу.
20 Jan 2023, 19:11
75864/376852
4 minutes ago