UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
З такими великими корупційними махінаціями які відбуваються у владі Канади, ремонті доріг, соціальних опитуваннях чи інших штуках Не думаю шо є реальні кейси слідкування за офіціантами і чайовими в готівці такі які ви описали Не було б такої великої конкуренції на офіціантів (якби не можна було б мати чайові в готівці) В банфі/канморі наприклад шалена зимою конкуренція на офіціантів/барменів- іменно через шалені чайові
-
На 4 день моего пребывания подал порядка 300 резюме - позвонили на 6 и на 7 й я уже подписал договор после интервью. Это был print shop
-
Я про школи не писала,школи круті, як в фільмі Беверлі хілз. А ось дороги бажають бути кращими,а інколи дуже кращими. Хоча я це списую на клімат і різкі перепади температур
-
То есть ты работаешь официантом и твои менеджеры вообще тебе ничего не говорили о налогах на чаевые, верно понял?:-)
-
Так ,по Альберті. Поїдете в Бальзак, там крутий молл є. Як будете вертатися ,побачити всі ці ями. Маршрут з церкви також можу скинути,але сідайте не на великий автобус,а на такий,що на наші маршрутки схожі,він менший в 2 рази. Трясло і підскакувало так,що потім спина боліла. Якщо проблеми зі спиною,то не рекомендую
-
Окей, теперь буду оставлять чаевые так, чтобы никакой посторонний не увидел.
-
В яких країнах 3 світу така медицина, банківська сфера, айті, університети і т.д? Про що мова?
-
Україна-не країна 3 світу😡
-
Я про Банфф не писала. Я написала вам про окремі дороги і якщо ви там не їхали,то не означає, що вони там прекрасні як на Банфф. Поїду мамі куртку міняти,то попробую зафотографувати
-
Не очень тут дороги
-
В США вот буквально неделя, ок. Да, должен искать. Твои же слова , что "как и во всём мире"
-
Ну в форму Т4 зазвичай роботодавець вказує кожному чайові з оплати карти в терміналі, як я і кажу А ось готівку не відслідкувати якісно, тому і з цього вигоду спокійно мають офіціанти, без наслідків Чайові звичайно в декларації будуть але явно не усі Те що я мав на увазі
-
Куда спать??? Срачаа больше.