UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Куда спать??? Срачаа больше.
-
При чому тут податки? Ви написали,що люди їхали сюди за хорошими дорогами. Я написала,що не такі і хороші тут дороги. А ви вже домислюєте і малюєте собі . Напевно, всім потрібно уже спати.
-
Окей, какие крупные банки обанкротились в Испании или Германии, та даже Польше той за последние 10 лет?
-
У країнах третього світу нечисленні технологічні досягнення, як правило, впроваджуються іноземними компаніями або іншими країнами, що здійснюють в них економічну діяльність. Доступ до технологій мають лише люди, пов’язані з цією діяльністю, тоді як більшість населення про це абсолютно не знає. Це стосується не лише комунікаційних технологій, а й технологій у всіх сферах життя, таких як транспорт, інфраструктура, охорона здоров’я, основні послуги та освіта, серед яких безпосередньо впливають на якість життя її мешканців.
-
Не совсем, на самом деле.
-
Ви не вірно інтерпретували моє пояснення. Не слідкують за окремим офіціантом, а дивляться скільки цей харчовий заклад має чайових. Тоді коли працівники цього закладу склали податкові декларації і не вказали зовсім ніяких чайових, то перевіряється весь заклад на предмет чи вони додають чайові у Т4 кожному робітнику. Якщо виявиться, що ні, то ці робітники будуть reassessed for undeclared income зазвичай у розмірі 10% від їх заробітку. Тому ми як бухгалтери радимо вказувати чайові - реальну суму або хоч 10%.
-
В яких країнах 3 світу ви проживали?
-
О чем вы? Сколько банков крякнулось за последнее десятилетие?)) Платинум, Дельта..
-
Это к тому, что такое случается везде. Но да, в Украине деньги в банк ложить имеет % лотереи
-
Я приїхала,щоб не платити податки? Я десь про це написала,що не потрібно платити? Ткніть мене ,будь ласка,носом,бо це схоже на наклеп
-
Ну да, но давай мы не равняли банки америкосов и украинские