UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я приїхала,щоб не платити податки? Я десь про це написала,що не потрібно платити? Ткніть мене ,будь ласка,носом,бо це схоже на наклеп
-
Ну да, но давай мы не равняли банки америкосов и украинские
-
Шло к этому просто годами
-
Це образно було сказано, об-раз-но. Як кажуть,що путін @@йло, то він же людина ,а не @@йло. Хоча,таки @@йло😁
-
Это последние новости, неделю-две, Я в курсе.
-
два крупнейших банка Америки банкроты Silicon Valley Bank и Signature Bank на 16 марта 2023 года
-
Ви сюди приїхали тому що це країна багата, і тут непогані безкоштовні школи, і багато сервісів, ну ви ж розумієте що це все побудовано з податків, і так мені боляче що Україну розкрадали, і боляче що ви приїхали з України з думкою що не заплатити податки це норма. Для України це теж завжди було погано. Я до речі в Україні платила податки з нашого невеликого бізнесу.
-
Если не мониторишь, чего тогда звиздишь, мол "как и во всем мире"?
-
Приват да, но на нём одном свет клином не сошёлся. но до него были неплохие крупные банки, которые разорились/обанкротились.
-
Ну і? Приват і моно на місці. Сервіс і швидкість на вищому рівні. Всі мають доступ. Самі писали,що моно карти в канаду присилає. Я приватом задоволена на всі 100
-
Тоді читайте, перед тим як писати,бо образили не тільки мене,але і Україну,яку ви страшно любите,але назвали країною 3 світу
-
Те кто хочет играться с налогами могут это делать, но не забывайте золотые слова. «Неизбежны две вещи – смерть и налоги» Бе́нджамин Фра́нклин
-
Страхування житла в випадку пожеж і все в цьому розумінні.