UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
-
Я ещё не вносила)))
-
Мені одна жінка з соц служб розказувала,що в Канаді дуже багато допомоги,програм і т.д. для безхатьків і наркоманів, але вони не хочуть користуватися
-
На жаль наврядчи вийде іх соціалізувати Читав, кілька років тому в Торонто і поряд набудували будинків і багато кв роздали безхатькам Які на наступний день викидали ключі і йшли далі на вулицю (розказувала якась жінка з центру допомоги потребуючим) Стиль життя такий до вподоби
-
Ну як не хочуть. Все залежить від провінції, бо це не федеральне підпорядкування. В нас був лендлорд, він циклами 6 міс норм, 2 міс запой ( чи як називається коли жреш усю наркоту) , 1 міс у рехаб, і знов десь на 7 міс норм. І так досі продовжується, працює на оілфілді, на дуже непоганій позиції, як його не звільняють хз, чи він листи від доктора приносе...
-
Я ж недавно у Калгарі, у Ред Дірі жила, там меньше безхатьок, але я і жила далеко від Даунтауна. У пт тож з українцями волонтерила вони контракт підписували, а як з менеджером розмовляла, вона калгарійка, каже що стало набагато гірше. І так рівень дуже впав. Люди не витримують. У 2014 тут гроші на оілфілді рікой лились. До речі такого ще не чула , але тепер є апартменти де всюди заборонено все курити, тільки на вулиці, навіть на балконі не можна. О як.
-
Хто знає україномовного бомжа? 😂😂😂
-
Доброго дня! Літом планую переїзд до Канади. Підкажіть, заходжу на рентфастер, фільтрую пошук, та отримую 198 дво бедрумних помешкань до 2000$ (квартири, будинки, танхауси, дюплекси). Проте у цьому чаті постійно з'являються пропозиції 1 бедрум від 2000$ та кажуть що все виросло в ціні. В чому прикол?) Бо ціни на рентфастері з минулого року майже не змінилися.
-
На справді це перше моє місто , де я б не хотіла жити в центрі. Жахлива картина з безхадьками, з тим як вони себе поводять... З дітьми страшно їздити .. себе не почуваєш в безпеці.. Ніколи не зрозумію такого толерантного відношення до них.. Іх би на примусові виправні роботи і швидко б управа знайшлась ...Так хоч би користь була б суспільству...В Україні такого не було і нема... Не хочеш бути частиною нормального суспільства, то ж будь окремо ..
-
У нас не можна в апартаментах ні курити,ні вирощувати, але один єдиний раз до хати занесло,якісь сусіди травку курили
-
В Україні безхатьки знають своє місце і не несуть таку загрозу життю людей як тут...
-
Підскажіть будь ласка, який час роботи ccis в аеропорті? Хотіли би взнати деяку інформацію, але зараз вночі чекаємо просто