UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
З якого дива?) Мені це не подобається, але до страждань не дотягує..
-
Це добре
-
Якщо вам не подобаеться чого ви в центрі тоді постійно. Почніть відноситься простіше Я живу в даунтауні і зараз приймаю цей момент з безхатьками. Багато районів де ви їх не побачите. Плюс якщо порівнювати з ЛА , або навіть з Торонто , можливо помиляюся, але по розповідям друзів в них там їх набагато більше ніж в Калгарі (так мені здалося з опису)
-
З чого ви вирішили,що я постійно в центрі? За необхідністю вирішення питань.. Простіше відноситись, це потрібен просто час.. Людина до всього звикає
-
Когда тут есть такой милый пригород с симпатичными домиками то странно растить детей в центре города :D
-
Ну и всё) больше ничего и не нужно
-
Просто ви так написали що здалося що постійно з ними зіштовхуютесь. Як хтось в цьому чаті писав "Українських наркоманів я боявся , а ці мене веселять " Авжед завжди треба бути обачним ) Але тут я коли бачу як хтось в кутку курить мет (або щось інше з трубки скляної) в 90% їм на вас пофіг, а ось якщо я б в Україні таке побачив, там було б лячніше)
-
Нет , меняли в банке , никто ничего не спрашивал
-
Подскажите пожалуйста сколько стоит пачка стиков на айкос дуо в Калгари
-
Любой разводной ключ вам подойдёт, не обязательно газовый или ещё какой-то специальный, универсальный ключ для всего - разводной
-
Всем привет Кто менял евро в Канаде? Какой курс?
-
Спасибо