UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ключове тут «треба було самим думати»)) Я просто небачу ніякого зв‘язку між українським мрео-alberta transportation-ircc. Те, за що вам не зможуть дати ПР - буде в police check та criminal record, в тому числі і з України) В реджістрі вони йти питати не будуть, приносили ви українські права чи не приносили і коли то було)))
-
Якщо ви не є спеціалістом в області, ваша 4атегорична відповідь не має підгрунтя. Давати пораду не давати пораду так упевнено я не буду, бо ви й самі розберетесь. Але нагадаю, що іноді, завдяки таким радникам, люди роблять дурню, яку радники зазвичай не кидаються виправляти, бо "ну треба було ж самим думати" і оце все. Логіка - це круто, але я навіть в своїх спеціалізаціях не візьмусь казати "абсолютно ніякого", бо це не розумно.
-
Так є, і ні - я не ліцензований консультант з еміграції. Є просто якась елементарна логіка і є питання для яких цієї логіки достатньо. Але робіть, як знаєте - наймайте супровід і консультант вам скаже те ж саме, щодо водійського посвідчення) ціна супровідц зараз десь +\-$3500 плюс оплата держваних зборів)
-
На ПР це не має абсолютно ніякого відношення. Владі навіть легше не перевіряти українські права)) Головне і дуже важливо - коли отримаєте клас 7 та не захочете віддавати українські, то не катайтеся цей рік на українських правах. Бо як піймають, буде фігово)
-
Вам тоді треба буде здавати все з нуля й отримувати досвід тут з правами учня, а вже потім сдавати на повні. Друге те, що коли Ви отримуєте місцеві права, Ви двічі ставите підпис що інших прав у Вас немає.
-
Якщо Ви готові рік їздити з кимось, у кого є повні права, то можете
-
Мне кажется, что если выделить время человеку который разбирается в этом стаффе и день-два по трифтам поездить, то можно классный эквипмент найти:-)
-
Усіх з Новим Роком) Ми переможемо)