UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет Кто менял евро в Канаде? Какой курс?
-
Спасибо
-
Добрый день! Скажите, пожалуйста, могу ли выезжать из Канады и снова в нее въезжать по визе? Не будет ли проблем? Кто-то может уже стыкался?
-
Доброго дня. Зорієнтуйте по вартості житла в оренду в місті для одного. Кімната в квартирі або basement зі власною ванною кімнатою. Чи бувають варіанти до 900CAD з комунальними. Дякую
-
Дякую
-
Яка загальна практика в Канаді: роботодавець сплачує всі податки чи лише частину, а робітник в кінці податкового періоду (або впродовж) платить решту?
-
Значит будем учится. Это выгоднее, чем ждать повышение по другой профессии до такой же зарплаты. Тут минималка 30$, а hospitality service 18-20$ и на неё не проживёшь уютно с двумя детьми.
-
Уверена, что среди бездомных есть такие, кто в свое время ходил чистенький, шарахался от бездомных и приговаривал - "фу таким быть" и "как так можно"
-
Всем привет: Я и моя жена -тату мастера в чб реализме и чб графике мы недавно в Калгари по этому на запись апрель/май будут хорошие скидки% Больше заживших и свежих работ можно увидеть у нас на страницах инстаграм: Мой инстаграм- @arcticride Инстаграм жены- @_viktoria tattoo Ваша идея-наша реализация ( Прошу писать в лс. Примеры наших работ-
-
А ось і список цікавостей на завтра: 28 Mar 09:00 Virtual Career Fair Онлайн ярмарок вакансій
-
Еще можно погуглить карту велодорожек
-
Ответ в окне 😁
-
Це не загальна практика, це закон - працедавець мусить утримувати та сплачувати у податкову всі обов’язкові внески та податок. Ви, як платник податку подаєте декларацію, де вказуєте які у вас були витрати з отриманням цього чи іншого доходу. Дуже часто виходить, що вам повертається частина податку, бо ви мали витрати про які працедавець не може знати, наприклад платили за дитячий садок чи медичні послуги, робили внесок в благодійний фонд, чи заплатили бухгалтеру за послуги у подачі вашої декларації та інше.
-
Aircanada