UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет: Я и моя жена -тату мастера в чб реализме и чб графике мы недавно в Калгари по этому на запись апрель/май будут хорошие скидки% Больше заживших и свежих работ можно увидеть у нас на страницах инстаграм: Мой инстаграм- @arcticride Инстаграм жены- @_viktoria tattoo Ваша идея-наша реализация ( Прошу писать в лс. Примеры наших работ-
-
А ось і список цікавостей на завтра: 28 Mar 09:00 Virtual Career Fair Онлайн ярмарок вакансій
-
Еще можно погуглить карту велодорожек
-
Ответ в окне 😁
-
Це не загальна практика, це закон - працедавець мусить утримувати та сплачувати у податкову всі обов’язкові внески та податок. Ви, як платник податку подаєте декларацію, де вказуєте які у вас були витрати з отриманням цього чи іншого доходу. Дуже часто виходить, що вам повертається частина податку, бо ви мали витрати про які працедавець не може знати, наприклад платили за дитячий садок чи медичні послуги, робили внесок в благодійний фонд, чи заплатили бухгалтеру за послуги у подачі вашої декларації та інше.
-
Aircanada
-
Підкажіть чи є різниця в ціні якщо багаж реєструвати з телефону завчасно, чи вже в аеропорті перед вилітом?
-
Доброго дня, в садочок треба номер Alberta Health Card. Дуже наполегливо нас питали за нього. Із садочками питань немає. Треба шукати місця, але вони є. В радіусі 7-8 хвилин на авто 10-15 садочків. Нам відповіли, що місця є в 5. Писали про дитину, хочемо в садочок, які умови, (чи ж вільні місця, скількі коштує час, їжа, що приносити, коли можна прийти на знайомство) Важливо, чи є ліцензія, щоб отримувати субсидію. Знайдете місце - оформлюйте субсідію. Я знайшов два способа оформлення, спеціально для CUAET (в умовах час на оформлення 2-3 тижні), та звичайна, оформлюється за 20 хв. В першому випадку її дають на 12 місяців, в другому на 2 місяця, з подальшим можливим поновленням.
-
Были бы грани на гайке, подошёл бы разводной, но граней нет, поэтому газовый/трубный/сантехнический, для зажима. Через тряпочку )
-
Ой, это Вы зря сюда выложили. Не тот раздел.
-
А мы в Rona🙈
-
Зазвичай в аеропорту буде значно дорожче
-
Не на сім'ю, а на одну людину 10тис