UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо Ви готові рік їздити з кимось, у кого є повні права, то можете
-
Якщо українські права вже давно у вас, то ви можете здати тут іспит на повні права 5 категорії. Якщо у вас «немає» прав, то повні права 5 групи зможете отримати лише за рік, чи два. Будуть неповні права 5 категорії.
-
Всіх з Новим роком! Я читала чат і з‘явилося таке питання. Якщо я маю українське водійське посвідчення, але не хочу його віддавати, я ж можу прийти і сказати, що ніколи не мала водійських прав, і все з нуля почати? Чи є якісь нюанси?
-
Который на юге калгари у конечной 201 трамвая, не помню как остановка называется Из одежды для сноубординга в секонде ничего, правда штаны были 2 шт, очень дёшево и нормальные, XXL и XL. А в play it для детей в основном
-
Який саме велью віллідж? А одяг був?
-
Мне кажется, что если выделить время человеку который разбирается в этом стаффе и день-два по трифтам поездить, то можно классный эквипмент найти:-)
-
Все для хоккея в основном, из обуви только 1 норм вариант мужского размера, но 180$ аж, борды только 2 бу с креплениями, мусор за 100 и более менее за 300. Никто не хочет Jones отдать за 100😢 Зато в value Village за 20$ Burton ботинки взял
-
Нагадало
-
О, я тут знайшла всю свою родину🙈
-
Усіх з Новим Роком) Ми переможемо)
-
Шановні громадяни Незалежноі України! Вітаю усіх з Новим 2023 роком! Хай щастить, ми переможемо! Яскравого настрою, втілення мрій, добробуту та порозуміння!
-
Стільки туги і водночас надії
-
Який погляд
-
А гарно)
-
Old Navy, Urban Planet
-
Підкажіть будь ласка ще якісь не дорогі магазини одягу типу h&m, winners, або house brand, cropp?
-
Порозходились,бо потрібно готувати шубу і олів'є😁
-
Ти ще в місті?
-
Порозхрдились, бо холодно
-
www.facebook.com/reel/678159167302076?fs=e&s=aEkTS0&mibextid=z9DgKg
20 Jan 2023, 19:11
7631/372305
3 minutes ago