UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Особливо якщо ці ніштяки по зоряним війнам))
-
Не появились случайно в чате счастливые обладатели Frosthaven?
-
Ніяк)
-
билет то еще пол беды, внутри ведь будут всякие сувениры и интересные штуки, как можно попасть в рай и не скупить там всё))
-
ЧСВ - ответ на практически любое блоггерство
-
Подтверждаю
-
Де почитати? Бо ми ідейні
-
Ви забули один дуже важливий нюанс - ареопорт Хітроу - там транзитна зона. В інших це не працює
-
Думаю мене не пустять до ціеї группи)
-
Та кого это останавливает?:-)
-
Хм... Та засруть жеж у коментах. Або просто дивитись не будуть, такий собі челендж.
-
Кто-то сдаёт комнату посуточно?
-
ну, спочатку з тими дівчатами поговоріть нормально, а потім, якщо це нічого не дасть, то лендлорду треба сказати)
-
Привіт,маю таке питання.Бейсмент..зверху живуть люди..Пів перша ночі,таке враження,що взуває Каблуки і ходить,переставляє меблі і тому подібне,так кожну ніч🤪Га,га,ги,ги постійно і пох яка година.Дверима гупає з такої сили,що хочеться вийти і гупнути по голові так само.На це є якась управа?Чи лондлорду про такі речі взагалі говорять чи тре просто це терпіти.Бо дівчата,їх троє,собі думають,що вони живуть тут одні і на інших пох🤪🤪Сорі,накипіло
-
airbnb
-
хвилину
-
Сорі,але не в пів першої ночі,кожної ночі!!!
-
по моему бейсмент и предполагает что будет слышно всё что происходит сверху, не? ну как бы сами выбрали такие условия 🤷♀️
-
Нажаль в мене немає комунікації,з людьми,такої,щоб я виразила на англ.мові всі свої незадоволення.Хіба писати записки і швиряти під двері,як робить моя сестра.
-
А це просто статті у інтернетах
20 Jan 2023, 19:11
76992/375947
about an hour ago