UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Які наїзди? Я просто запитав всю процедуру, бо ще раз - БУЛИ ВИПАДКИ НЕДОБРОСОВІСНИХ НОТАРІУСІВ! Чи ви в «шоці з наших людей», бо просто залають питання, які мають право задавати? Чи те, що ви вирішили робити щось безкоштовно, забороняє людині задати питання?
-
Доброго дня підскажіть будь-ласка, на роботі видали чек, я його добавив в додатку scotia, кошти відразу заявилися на рахунку, але коли пробуємо знаяти кошти, то видає помилку, можливо це якесь обмеження? І підскажіть чи можна тоді цими коштами за щось платити?
-
Шановний Олександр, в чому проблема? Нотаріус прекрасно знає як виглядає процедура. Нотаріус надає послуги посвідчення нотаризації повністю безкоштовно. Зазвичай нотаріальне посвідчення в Канаді є платним. Далі ми все розповідаємо, що і як треба зробити, щоб документ був дійсний на території України. Тобто далі документ відправляється в центр сертифікації, де підтверджують що нотаріус має право посвідчувати документи, а далі в українське консульство.І ви отримуєте довіреність дійсну на території України. Всі збори ви оплачуєте самостійно. Тобто 10 Дол в центр сертифікації і 64 Дол консульський збір. Компанія з цього нічого не має. Повірте це займає багато часу, кожному допомогти і все розжувати, що і як далі правильно зробити. Так в чому проблема? І що за наїзди?
-
З Новим роком!! Здоров'я міцного,мирного неба і ПЕРЕМОГИ !🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Нічого. Хай ще трошки посвяткують
-
Та ну … кума у Москві диве, то там все як завжди, суки святкують
-
З Новим роком!
-
З новим роком!
-
З НОВИМ РОКОМ🎄🙏🇺🇦