UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Навряд щось змінились, я не бачу якихось вимог при подачі на пр на офіційному сайті. Про держ нотарійса нам від держклерка прийшло особлисто листа.
-
Wow 🤩 я не кого не знаю из Украины Dj в Калгари )
-
Тому що справді вже місць немає. Я маму ще в лютому на березень записувала
-
Дякую. Тобто епоінтмент один, а імена і дати народження надсилаєш їм усіх членів сім’ї, так?
-
Я маю на увазі, канадієць чи можна і українського?
-
Чутками земля повниться. От прийдуть дружині за тиждень/півтора окуляри, тоді власним досвідом поділюсь
-
Місцевий де? В Україні, ні я була зарєєстрована прописка київська, перекладала доки у Львові.
-
Не згодна…чула багато відгуків, що там не правильно виготовляють окуляри (маю на увазі заслабкі або ж засильні для зору)
-
З Канади немає сенсу машини тягти. Дрони/екіп так
-
Шукайте по цій гілці чату, там є контакт дівчини, що там працює
-
Читайте контракт, скоріш всього є сумма яку вони собі забируть згідно контракту.
-
FYI doctors
-
Может знаете , есть ли там стартовый пакет который не обязывает становиться их постоянным клиентом?
-
Там у листі написано для підтвердження надішліть імена і дати народження усіх членів сім’ї. То я й думаю чи варто тоді робити запис на кожного окремо?
-
100$
-
Fido
-
Подскажите пожалуйста какого оператора купить карту , мне нужно сгонять на авто в ванкувер, чтобы связь и в дороге была и там?
-
Honeywell нормально працюють, юзаєм такий. Там просто під свої розміри кімнати підбирайте
-
В Європі закінчились такі машини, тоді звідки тягти?
-
13 получилось , еще надо ? 😂😂
20 Jan 2023, 19:11
77548/373100
5 minutes ago