UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
100$
-
Fido
-
Подскажите пожалуйста какого оператора купить карту , мне нужно сгонять на авто в ванкувер, чтобы связь и в дороге была и там?
-
Honeywell нормально працюють, юзаєм такий. Там просто під свої розміри кімнати підбирайте
-
В Європі закінчились такі машини, тоді звідки тягти?
-
13 получилось , еще надо ? 😂😂
-
Так,потрібно кожного записувати. Вам на пошту прийде від них повідомлення. Їм потрібно в зворотньому листі написати ім'я і прізвище, рік народження, а також що ви з України і паспорт прикріпити,тоді буде 120
-
На комп’ютері на наступний травень місяць не перемикало, а через телефон вийшло🤔
-
Ну судя по этому сообщению Макс тоже играет, + ты и я - уже трое)
-
На 16 поверсi 840 7th ave SW е рекрутингова агенцiя що зараз набирае на якiсь завод. Беруть украiнцiв зi слабкою мовою. 20 доларiв на годину
-
Спасибо большое
-
Припейд любой)
-
Так что можно что-то и придумать)
-
Я в теме
-
Я три рази тут перекладала доки, один документ коштував 150 дол.
-
Good day! We have a vacancy for a Live in Caregiver.. Please send resumes to mariahouston184@gmail.com
-
Це що за документ? Перекладали права,віддали 30 дол
-
Бажано уважно читати,що пише на сайтах особливо медицини. Буває такий пункт,що якщо ти записався на прийом до лікаря,але не відмінив за 24 год,то мусиш оплатити штраф 100 дол.
-
Ще актуально?
-
Допоможіть , будь ласка. Як відбувається підписання контракту з аренди? Мені написав лендлорда і просить відправити залог йому, а вже завтра він приїде підписати контракт. Чи це норм?
20 Jan 2023, 19:11
77562/372585
5 minutes ago