UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У нас белтлайн,але до цієї школи входить багато районів,так як вищих шкіл мало. Мій пішки хвилин 20 йде
-
На жаль ,не пам'ятаю,де дивилася. Якщо правда,то я школу не шукала, шукала квартиру,так як важко було орендувати. В результаті попали в вестерн
-
Знову ж таки. Я кажу про випадки, де були проблеми. І знову ж таки - хай робить хто як, хоче. Процедура дуже проста по великому рахунку і їі може зробити кожен. Але для мене особисто основним нюансом є втрачений час, бо відправити в мінюст, отримати назад, відправити в консульство і отримати назад - це місяя часу. Якщо десь помилка, то знову витрачати час
-
Старші це 10-12 клас. Називаєтся high school. Школа крестен хайт, вестерн Канада входять в 5 кращих
-
Для всіх членів сім'ї, які приїхали по куает.
-
Невже нотаріус не в курсі , яка має повинна бути процедура? Зробить неправильно,до неї більше не звернуться. І навпаки порекомендують і будуть звертатися,бо сарафанне радіо працювало завжди. Я сама записалася,бо потрібна довіреність для мами
-
бесплатніх в ДТ нет
-
Кажуть,що молодші класи по рейтингу можна не дивитися, все залежить від вчителя,як і у нас. Рейтинг важливий вже для старшої школи
-
Та при чому тут це. Я що проти чогось?) кажу, що були випадки, коли вони недійсні були ці довіреності. Хай хто робить, як хоче. Зроби добре нашим людям і про шось попередь називається😆 До слова, Полімарк нотаріус робив для українців довіреності теж безкоштовно. Збір там і дійсно не великий - 10 дол в мінюст за один документ, але я більше кажу про те, чи повністю виконана процедура.