UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кажуть,що молодші класи по рейтингу можна не дивитися, все залежить від вчителя,як і у нас. Рейтинг важливий вже для старшої школи
-
Та при чому тут це. Я що проти чогось?) кажу, що були випадки, коли вони недійсні були ці довіреності. Хай хто робить, як хоче. Зроби добре нашим людям і про шось попередь називається😆 До слова, Полімарк нотаріус робив для українців довіреності теж безкоштовно. Збір там і дійсно не великий - 10 дол в мінюст за один документ, але я більше кажу про те, чи повністю виконана процедура.
-
Вас які класи цікавлять?
-
Навіть,якщо якийсь ще пльбертівський збір потрібно буде заплатити,то це буде набагато дешевше,бо нотаріальні послуги тут дорогі,як і всі інші
-
Наша новоприбула українка працює в цій фірмі. Нотаріус зробила для українців акцію,бо вона також українка. Які вони можуть буди недійсні,якщо їх затверджує посольство. Де логіка? Ось зроби добре нашим людям , називається 🤦♀
-
Я до того це пишу, що пару місяців тому якісь нотаріуси пропонували своі послуги і доводило усим, що ці довіреності дійсні. В Канаді то вони дійсні, але от коли приходили люди в умовне мрео і Україні, то в них документи не приймали, бо юридичну силу має документ завірений українським консульством. А українським консульством в Канаді він може бути завірений лише після офіційного підтвердження легітимності нотаріуса мінюстом Альберти. Про це навіть з конусльтсва писали і пояснювали в зв‘язку з такими випадками
-
@nnetka2000 допоможіть відповісти
-
Вона все це робить безклштовно
-
ДОВІРЕНІСТЬ Друзі. Компанія Miller Immigration Law Firm допомагає з нотаріальним оформленням довіреностей та заяв дійсних на території України. Також наш юрист з 12 річним досвідом надає безкоштовні консультації по отриманню PR (постійне проживання) по телефону та особисто. Наші контакті дані : ☎️ 587-391-7900 📩 [email protected] Miller Immigration Law Firm maps.app.goo.gl/bNPc5durCGhorp4e9 Р.S. Нотаріус україномовна