UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А где найти этот список? Если не секрет
-
Я прийшов би, не сильно важливо, в який день
-
Добрий вечір. Шукаю роботу в сфері авто ринку, тобто ремонт , детейлінг, тонування , заміна скла, помічник механіка. Буду вдячний за любі пропозиції.
-
Apollo
-
Героям Слава! Написала у приват)))
-
Мій друг тут продає щось з техніки Apple. Йому просто лінь викласти пост самостійно. Усе з гарантією на два тижні у дуже гарному робочому стані. - iPhone 13: $700 - iPhone 13 Pro: $900-1000 (вживаний/новий) - MacBook Pro 13" 2012: $150
-
www.facebook.com/marketplace/item/942632880087807/?mibextid=dXMIcH Гарна ціна, можливо комусь потрібен
-
Добрий день, підкажіть будь ласка чи є якась така аплікація на телефон в м. Калгері для пошуку маршруту міського транспорту, типу польського jakdojade?
-
secure.cic.gc. ca/pp-md/pp-list.aspx убрать пробел перед са. список клиник в Калгари, которые занимаются миграционными обследованиями
-
В гугл напишіть «panel physicians». І потім оберіть країну і провінцію, де будете проходити медогляд.
-
Сергей, удивили, жму руку, объяснили просто и доходчиво; оказывается, не только кусать умеете… Со всем согласна, у самих малой болеет, сбиваем.
-
Лучше берите телефон в месте назначения. Ибо номера отличаются от провинции к провинции. Люди говорили что иногда это может сыграть злую шутку при устройстве на работу
-
Calgary transit
-
Дякую 😊
-
Привіт, гугл карти
-
Всім вітання,хочу знати чи потрібно сертифікати вакцинації при прибутті до Канади дякую
-
"в дороге" ее там никакой не будет
-
Ребят подскажите кто то открывал счет в cibc банке онлайн по реферальной ссылке от другого человека?
-
Без поняття, мене це теж здивувало. Скріншот з якогось поста, як кажуть за що купив, за те продав.
-
Сейчас вирусняк ходит. Мама болеет 3 неделю,сын на прошлой неделе болел и у меня температура вечерами. Какая-то жесть. Мы уже даже тест в аптеке на корону брали.
20 Jan 2023, 19:11
77945/372699
2 minutes ago