UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Перміт зазвичай дають на 3 роки, якщо дозволяє строк дії паспорту та візи, як в вашому випадку складно сказати, у вас є час зверніться в консульство, друзям в Італії подовжили паспорт на 5 років за 1 візит.
-
Віза до кінця дії паспорту?
-
Паспорт може і продовжать але з візою за тиждень точно нічого не встигну зробити
-
Привіт,можливо хтось працює бартендером ,будь ласка напишіть мені в особисті
-
Таке питання: як у вас з зубами після переїзду до Канади? Перед від'їздом все перевірили, все було ок, і от за п'ять місяців 4 зуба з карієсом у дитини, і два у мене(((
-
Віза вже вклеєна у паспорт до кінця квітня, до кінця дії паспорту
-
Тяжко сказати як офіцер вирішить в вашому випадку, я б все таки перестрахувався подовжив паспорт, тоді є більший шанс отримати перміт на 3 роки - на підставі нього знаходитись в Канаді і потім міняти паспорт і вже з пермітом звертатись на нову візу в Канаді.
-
Ворк пермит вам дадут по паспорту
-
Добрий день їду з України можу привести щось під замовлення в приват чат дякую
-
К сожалению у многих данная проблема. Все связано со сменой места проживания, питания, водой и прочими факторами. Работаю в стоматологии Калгари и сталкиваюсь очень часто, что после переезда начинаются проблемы с зубами 😞
-
Это очень печально, ещё заметила что во многие продукты добавляют уксус, и много сахара. Может конечно не это причина, но питание надо мне пересмотреть
-
Скажіть, будь ласка, а з собою можна брати одну валізу, одну ручну поклажу і одну сумку або рюкзак? Це входить у вартість?
-
Нет, она сможет находиться столько, сколько будет действовать ворк пермит. А это три года
-
Подати нову заявку з новим паспортом або написати в кризову форму, що у вас той скінчився і є новий і можливо вам вишлють нове запрошення на вклейку в новий паспорт. Був такий кейс, пройшов вдало👍
-
Ну продовжений паспорт це хоч шось. Дайте офіцеру хоча б шанс.
-
Нет, она по визитор визе сможет находиться тут всё-равно только 3 года. Виза даётся на 10 лет, но с правом нахождения в Канаде не больше 3 лет. На счёт пермита не знаю,в аэропорту возможно можно получить и то до 31.03.2024(дальше не известно)
-
🤝Дякую
-
Без нас не починайте,,😎 +2
-
У меня кот от стресса переезда не ел и не пил 7 дней, в туалет по маленькому сходил только через 3 дня после выезда. Я уже думал что умрет от стресса или от голода
-
Рівняяяяйсь, струнко! Список подій на сьогодні: 09:00 Virtual Career Fair Онлайн ярмарок вакансій
20 Jan 2023, 19:11
78041/376063
5 minutes ago