UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
То перечитайте гілку. Перше повідомлення про пошук житла задавало умови дитину і 1 бедрум. І на нього відповіли, що з дитиною ніхто не здасть.
-
Это в понедельник вечером)
-
Я знаю. І при чому тут це?
-
За наявності не дуже маленької дитини більшість власників не здасть вам 1 бедрум. І вони чітко про це кажуть про першому ж спілкуванні.
-
Так, получили по пошті через місяць і 10 днів
-
У кого банк servus credit union как там повысить лимит оплаты в интернете?
-
Через банкомат лимит 400 канадских в неделю
-
Доброго дня , хотів запитатись чи є тут хтось хто їздить на убері в Калгарі , маю декілька питань , дякую
-
не знаю яка у вас українська валютна карта, але в мене ніякого кешбеку по користуванню нею немає, тільки через тутешній cibc кредиткою маю вроді 1% кешбеку
-
це неможливо, там тільки по їхній карті 2% кешбеку дають
-
Вы пробовали воспользоваться этой функцией украинской валютной картой?
-
Costco
-
Добрый вечер. Кто подскажет, в каких магазинах в Калгари есть функция кешбэк?
-
Могу дверь установить, если купите сами.
-
Можливо бейсмент пошукайте може і до 1300 знайдете
-
Так, звичайно, але туди людина з дітьми і не піде подавати rental application, звичайно якщо вона притомна. 200 баксів одноразово заплатити pet fee це не дорого)) В нас було 350
-
Є будинки 25+ або senior, де тенантів з дітьми навіть не розглядають. З собаками it depends. Бо десь monthly fee беруть за тварин, десь одноразово, але дорого (200+ баксів)
-
Вибір житла pet friendly звичайно менший, але воно є і тим більш з йорком не повинно бути проблеми щось знайти. Про дітей дивно взагалі чути, тут в Канаді за натяк що через дітей не здали житло люди можуть легко в суд подати за дискримінацію. Вирішальний фактор все ж гроші. На нашому прикладі ані собака ані двоє малих не стали проблемою для лендлордів. Їх цікавила виключно наша фінансова спроможність
-
Добрий день. Почати треба з вимірів(це висота та ширина дверного блоку по зовнішній стороні коробки, ще є глибина). Технічний вимір отвору має бути min =10mm з усіх сторін, окрім поріга.Бажано розуміти бюджет і яка має бути фурнітура (механізм, секрет, кількість ключів, ручка, петлі).Це перший крок. Далі вже монтаж, якщо фурнітура врізана. Якщо у вас немає досвіда, то краще замовити фахівця. Тоді це все його праця.
-
Привет всем, кому нужно подстричься, могу организовать, я Барбер 💇♂️ только для мужского пола, стригу на дому, если пару мест пишите в лс кому интересно🤓😇 Калгари
20 Jan 2023, 19:11
780/372506
5 minutes ago