UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не в настрої справа скоріш всього, а в документах. ( я не кажу що в вас було щось не в порядку, але так є, він міг відмовити, а міг загалом не впустити, бо йому б здалось щось хтось неблагонадійний).
-
Если кому нужно, могу дать контакты на две квартиры рядом с 17 Авеню. Обе 2 бедрум, одна новейшая, второй год от силы. цена 2300 и 2245. Нам не подошли по цене и расположению. Есть еще вариант 2 бедрум Сетон, новый дом, с 15 апреля- 1900.
-
і йому все одно, що в тебе є всі докази і ти знаєш англійську
-
так, я знаю. просто кажу, що кожна ситуація має місце і все може статись. люди бувають різні, настрій теж може бути поганим у офіцера
-
Они могут так сделать, єто законно все документьі на усмотрение офицера на границе, они могут не пустить в страну или поставить запрет вьезда если посчитают нужньім. Даже при лендинге на получение ПР єто последний шаг, они пр могут не дать, последнее решение за ними
-
та ми теж раді, що хоч впустив. перміт і візу можна і тут зробити, просто набагато довше процесс і стільки без офіційної роботи сидіти..
-
Здравствуйте. Меня зовут Ярослав, мне 19 лет. Я ищу работу в Калгари. Язык на начальном уровне, в процессе изучения. Интересует любая работа: стройки, склады, грузчиком. Если у кого-то есть предложения пишите в ЛС. Заранее благодарен!
-
Я кажу що в цій ситуаціі добре що взагалі пустив. Офіцер на кордоні це останній крок і перевірка, вони можу і не пустити якщо ви будете здаватись суспішес. Думаю скоро почнеться з людьми з український паспортами, бо вже їде незрозуміло хто.
-
Доброго дня. Багато бачу порад що до зберігання різних чеків при оплаті квартири, проїзду, навіть при покупці в магазинах. Скажіть будь ласка, хто робив вже свою першу декларацію, чи знадобилися вам всі чеки, що ви збирали? І чи потрібно їх збирати взагалі?
-
і це було в 9 годин вечора, вони вже всі були змучені і ми були майже останні в черзі
-
Квартири є? Ну тобто треба просто шукати? А заселяють з якого?
-
він навіть не захотів дивитись на ті документи)
-
Так он не интерисовалсяя его банк по сину пробивал))
-
Хлоп, брешет))) Кредитньій рейтінг смотрит первьім когда банк дает моргидж.
-
Зрозуміло. Дякую.
-
від 2 до 4 місяців, як нам сказали. може прийти і раніше, якщо пощастить)
-
Ну я підкину трох негативу.... З фб группи
-
Как мне пояснил хлоп 15 лет живущий в Канаде - кредитный рейтинг нах никому не нужен, если у тебя есть постоянная работа, деньги на счету и референции. И это не только при сьеме, а и при покупке жилья и при покупки авто. Он сказал что у него 2 моргеджа и штук 10 рассрочек на авто за это время и ниразу никто не спросил за кредитный рейтинг, и он понятия не имеет какой он у него.
-
Ну це їх не хвилює. А скільки зараз це займає?
-
Кому надо пусть проверяют :) Вот так надо тут жить, а не дро*р*ть на кредискор и думать за него. Я для себя вывод сделал относительно рейтинга кредитного.
20 Jan 2023, 19:11
78671/375104
29 minutes ago