UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тобто треба їхати до них і власноруч давати резюме?Рандштат хіба з ними не співпрацює?
-
Потому что они не набирают напрямую
-
Через Рандштат?
-
А є хто працює в CIBC?
-
Доброї ночі. Підкажіть у якій рубриці шукати наших українських перукарів, майстрів з манікюру тощо?
-
Беріть U haul, набагато дешевше виходе!
-
В комплексе Eleven есть свободные квартиры ещё если что
-
Дайте ссылку
-
Liquidation pop там могут быть , 50% от цены
-
Не знаю як пошарити лінк на волейбольну групу, але додав тебе напряму
-
Жесть конечно, а не клуб. Футбол на телеке, непонятные реплики мс. Он конкурсы объявлять будет?))
-
Можешь и меня кинуть если не ирудно
-
Дякую
-
Але маю надію колись зберемось
-
теж додав. Я там не адмін. Загалом ми наче ще не збирались пограти в волейбол - не знайшли/домовились за зал, за день (субота чи неділя), за час ....
-
Зробили окремо, оскільки біометрії не треба було, то чекали одразу запит на вклейку візи. І він прийшов супершвидко, приблизно через 1 тиждень. Це було на початку березня 2023.
-
Может быть кто-то знает в Калгари тренера или секцию по стрельбе из лука? Знаю что есть тиры и полигоны, но нужен именно тренер который спортсменов тренирует и желательно олимпийский лук, не блочный, но можно и блочный. Спасибо.
-
А вот в bank Montreal у них есть ещё бонус в 400$ о которых парень говорит в видео?
-
А что мне человек сказал что по городу с траин бесплатный, правда?
-
Фото вставить, как картинки в текстовый редактор OpenOffice, MS Office и т.п и экспортировать (сохранить) там же этот файл в формате pdf.
20 Jan 2023, 19:11
79208/371916
about an hour ago