UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день. Короче получил я все таки карту rbc. Но я такую впервые получил. Не виза, не мастер карт а какая то без нифига , чисто для магазина и банкомата. А для интернета отделеная виртуальная . Бред бредом . Хочу ещё одну открыть в сибс или ещё какую другую. Какие могут быть сложности , говорят временно проседает кредитный рейтинг ?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка може хтось знає контакти фірми в Україні, яка допомогає з перевезенням ( перельотом ) тварин і оформленням всіх належних документів. Треба перевезти собаку з Коломиї до Калгарі. Заздалегідь дякую 😁
-
Вітаю, відкрийте нік для поширення, я додам вас
-
А що за садочки,де діти до 14 років?🙈
-
Ця клініка: walk-in 4015 - 17 Ave Se #101 ?
-
Очень по мне не удобно
-
Гарно )
-
Это скорее всего клиентская карта с доступом к chequing account
-
я просто сказала, що є і все ок
-
я в лікарні зараз на фуд корті працюю, в мене тільки спитали, чи є вакцина і нічого не перевіряли
-
Серйозно? Ого
-
Так, sales representative вакансія
-
Це що таке?
-
А що за компанія? Зв'язана з роботою з людьми?
-
Приватна школа Перший поверх - садочок до 5 років, другий поверх - з 1-4 класи навчання)
-
Только приехал и автобусы удивляют уже, наличкой не оплатить бумажками, карты не принимают... Банку с мелочью носить?
-
Я только сейчас заметил, что когда мы переписывались, вы написали что ей дали ВОРКЕР визу до конца паспорта, а это вообще странно. Может поэтому задержка в выплате?
-
ЗАГУГЛИТЕ
-
My fare
-
Какое?
20 Jan 2023, 19:11
79519/373246
4 minutes ago